promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási húsvéti meglepetést hozott Curtis és Szabó Ádám - Újabb magyar örökzöld sláger született?
Borítókép:  youtube.com/kelemenkabatban
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Curtis, Szabó Ádám és a Kelemen Kabátban egy fülbemászó muzsikával kedveskedtek a közönségnek.

A TV2 2020-ban adta le a Sztárban Sztár című sikerműsor hetedik évadát, amit Tóth Andi expasija, Szabó Ádám nyert meg. Az énekes a dicsőség mellett életre szóló barátságokkal is gazdagodott, hiszen a mai napig jóban van egykori versenytársaival, Curtisszel és a Kelemen Kabátban frontemberével, Horváth Boldival – most pedig új szintre emelkedett a kapcsolatuk, ugyanis elhoztak nekünk egy olyan dalt, ami a húsvéti locsolkodásnak köszönhetően évente aktuális lesz, így könnyedén örökzölddé válhat.

A „Meglocsolnálak” című szerzemény refrénjét Horváth Boldi énekli, aki játékos huncutsággal töltötte fel a sorait; mellette Curtis rappel, aki már-már kellemetlen módon inkább erősen szexuális irányba vitte el a szövegét; illetve Szabó Ádám is dalra fakad, de ő inkább a romantikát képviseli ebben a dalban – mindhárman tökéletesen kiegészítik egymást.

A ritmusos zenei alap, a fülbemászó dallamok és a hangulatos, Hollókőn készült klip mind csak hozzátesznek az élményhez, így szinte biztos, hogy ebből a szerzeményből pillanatok alatt sláger lesz – sőt, valószínűleg hamarosan ez a kocsiból bömbölő dal jelzi majd a hölgyek számára a locsolkodók hadának jöttét, szóval jobb, ha mindenki felkészül.

Itt lehet megtekinteni a „Meglocsolnálak” klipjét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás