promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tragédiával végződött Curtis és Szabó Ádám barátsága – klip
Borítókép:  youtube.com/Curtis Official (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett Curtis és Szabó Ádám legújabb zenéje, a „Keserű magány”, aminek a klipje egészen tragikus lett.

Curtis és Szabó Ádám még a Sztárban sztár című műsorban barátkoztak össze, aztán nem sokkal később elkészítették közösen az „Ez vagyok én” című slágert, amit már több mint 3,4 millió alkalommal játszottak le YouTube-on. Ekkora siker után nem csoda, hogy ismét összejöttek egy dal erejéig, aminek a „Keserű magány” címet adták, a klipje pedig folytatja az előző kollaboráció videójának egészen erőszakos történetét.

„A »Keserű magány« egyszerre szól a kínzó egyedüllétről, és egy sorstársról, akire bármikor számíthatok. Ádámmal a barátságunkat tovább mélyítette ez a dal, hiszen egy rugóra járt az agyunk és a szívünk is együtt dobog”

árulta el Curtis.

Szabó Ádám is úgy vélekedik, hogy igaz barátság van közte és Curtis között – sőt, még azt is elmondta, hogy számíthatunk-e újabb közös zenékre a jövőben:

„Van egy sorom, ami így szól: »kéne még egy barát, akinek fáj még ugyanúgy minden, mint énnekem«. Ezt a társat megleltem Attilában, és hatalmas élmény volt ismét együtt dolgoznunk. Habár a mostani projektünknek vége – hiszen Jimy J. Hollywood egy zseniális, egyben végzetes lezárást szánt most nekünk -, semmiképp sem állunk le a közös munkával!”

Itt lehet megnézni a „Keserű magány” klipjét, amiben tragikus véget ér a két zenész barátsága, hiszen mindketten meghalnak a videóban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás