promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy népszerű magyar tévéműsorban brutálisan megrázták a pofonfát, dobhártyaszaggató állast kevertek le
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Minden túlzás nélkül kijelenthetjük, hogy volt az RTL Klubnak egy ikonikus műsora, amely több millió magyar tévénézőt szegezett a képernyő elé.

Ha ebből még nem találtad volna ki, hogy miről van szó, akkor nem hibáztatunk, ugyanis a magyar televíziózás rengeteg ikonikus műsort termelt már ki. De a mostani cikkünk témája a Mónika show. Ez volt az a műsor (a Győzike show-val karöltve), amit bevallása szerint soha senki nem nézett, maximum véletlenül ott maradt a csatornán és a háttérben szólt, esetleg. Ennek ellenére mindenki teljesen tisztában volt az előző adás részleteivel és felháborodva beszélték meg az emberek a kollégáikkal, a pénztárossal, a postán, vagy akár egy orvosi rendelőben, hogy mégis, hogy történhetett ilyen?

,,Tudod Marikám, hogy én nem nézek ilyen szennyet, ismersz, nem bírom ez azt alpáriskodást, a férjem otthagyta a nekem a háttérben miközben főztem, de hogy ez a nő mit alakított!

,,Én se nézem, csak nem tudom kezelni a távirányítót Klárim, de ez valami borzalmas volt! Hogy lehetett nő létére így káromkodni? Teljesen megértem, hogy elhagyta a férje, ha én így viselkednék engem is elhagyna."

Lényeg a lényeg, hogy több mondata szállóigévé vált és a körülötte lévő őrület nem akar csillapodni. A TikTok-on a mai napig töretlenül népszerűek az ott elhangzó ikonikus mondatok, rengetegen használják ezeket.

A mostani videó amit nosztálgiázásképp hoztunk nektek egy erősebb eresztésből való: van benne káromkodás, megcsalás, érdekes külsejű emberek és egy akkora saller, hogy a mi fülünk is belecsengett.

Ha eddig nem kaptatok kedvet, akkor hátha a címe meghozza majd: Kiveszem a míhedet osztán a kezedbeteszem! Mit akarsz az uramtú?!

Itt tudjátok megnézni a videót teljes hosszában, minden másodperce érték:

Nektek melyik volt a kedvenc részetek? Nem csodálom, ha nehéz választanotok, ez a műsor valóban egy egész generációnyi szófordulatot és kifejezést vésett be kitörölhetetlenül a magyar köztudatba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás