promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka végleg kitálalt, lerántotta a leplet Curtis legszégyenteljesebb titkairól, amit még sosem hallottunk
Borítókép:  YouTube - ZSHOW time
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Majka Osváth Zsolt vendége volt és az egyik legmegdöbbentőbb adást sikerült a két műsorvezetőnek összeraknia.

Az a műsor indulása óta világosság vált, hogy Osváth Zsolt régen túlnőtt a Való Világ botrányhőse tituluson és aki leül arra a bizonyos kanapéra, az kemény kérdésekre számíthat. Majka bevállalta és méltó partnere volt a tőle kérdező műsorvezetőnek.

Rengeteg téma került szóba, a legkeményebbeket most összefoglaljuk nektek.

Ahogyan arról mi is írtunk, kemény online bunyó zajlott le Majka és Curtis között. Az első ütést Curtis vitte be, aki élete legjobb döntésének titulálta a Majkától való különválást. Ez önmagában nagy port kavart, mivel korábban úgy nyilatkoztak, hogy kettőjük közös döntése volt az, hogy külön folytatják. Erre Majka hosszú hallgatás után reagált és megtörte a csendet: szerinte ő mondta Curtisnek, hogy vége.

Nyilván ez a téma a műsorban is előkerült és Majka tőle szokatlan őszinteséggel vette a kérdést, valóban megnyílt és érzelmesebb oldalát mutatta meg.

Elmondta, hogy Attila (Curtis) és közte őszinte barátság volt és ezért is hallgatott egészen eddig. Nem érti, hogy miért kell a régi sebeket feltépni és itt jött el nála az a pont, ahol már muszáj volt reagálnia. Kitért arra is, hogy Curtis botrányosan sok pénzt keresett nála, ezért nem is érti, hogy miért került elő egyáltalán az a téma, hogy ő másodhegedűs volt Majka mellett.

A pénz kapcsán az is felmerült, hogy hogyan lett a szegény ózdi gyerekből az a higgadt fejű vállalkozó és médiaszemélyiség, akivé vált. Elmondta, hogy a Való Világ után 500 ezer forintot keresett, ami akkoriban sok pénznek számított és teljesen eldobta tőle az agyát.

Itt a beszélgetés kicsit kellemetlen mederbe terelődött: Zsolt jelezte, hogy ez még ma is rengeteg embernek sok pénz. Majka szabadkozva javította a megfogalmazását.

Végül Majka saját szavaival zárnám a posztot, ami álljon itt tanulságul minden haragban lévő embernek:

“Nagyon szerettem, mint embert, nagyon szerettem, mint társat, és tudom nagyon jól, hogy egy olyan dolog vette el tőlem, ami nem ő. És ez nekem mindennél jobban fáj. Hiányzik is”

Curtis állítása szerint mindenhol letiltotta, így esélye sem lett volna a dolgok tisztázására, azonban elmondása szerint azzal folyamatosan képben volt, hogy hogy halad a saját útján. Szavaiból az tűnik ki, hogy büszke rá és örül annak, amit elért. Talán még a békülésre is nyitott lenne.

Itt megnézhetitek a teljes adást, ami nem rövid, azonban a műsorvezető most tényleg nem fogta vissza magát, az általunk írtakon kívül is több megdöbbentő dologról nyilatkozik:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás