promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka ezzel most végleg padlóra küldheti Curtist, nem is úgy történtek a dolgok, ahogyan azt eddig a rapper állította?
Borítókép:  www.youtube.com/@Magneoton (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Újabb fordulóhoz ért a két zenésztitán harca, úgy látszik a régi jó barátságból már semmi nem maradt és minden tisztelet a múlté.

Aki követi a magyar könnyűzenét, vagy egyszerűen csak fogaszt bulvártartalmat, az képtelenség, hogy ne értesült volna a magyar zenetörténet egyik leghangosabb szakításáról, ami Majka és Curtis között történt. Egyszer Curtis drogproblémái miatt tartottak szünetet, melyet a zenész is megerősített, majd ebből felállva ismét összeállt a legendás duó.

Azonban a béke és a siker nem tartott sokáig, a sztárpár ismét külön folytatta. A történet pedig itt kezd érdekes lenni és el is érkeztünk a mostani cikkek fő témájához, miszerint erre a különválásra mind a két fél másképpen emlékszik.

Majka szerint bár közös megegyezéssel, de főleg az ő döntése alapján váltak szét az útjaik, míg Curtis egy néhány nappal ezelőtti posztjában ennek éppen az ellenkezőjét állítja: ő mondta ki a végső szót kettőjük kenyértörésénél.

A rapper bejegyzését teljes egészében itt tudod elolvasni:

Ebben kemény dolgokat állít, azonban az üzenet összességében pozitív, hiszen végül bár nehezen, de sikerült felállnia és Majka nélkül is megállta a helyét az iparban. Curtis már a második különválásnál is tagadta az ellene felhozott vádakat, miszerint újabb drogproblémák vezettek a történésekhez, szerinte inkább csak elfáradt ez a kapcsolat.

Most azonban az indulatok ismét fellángoltak és erősebbek, mint valaha. Curtis sokat sejtető posztjára megérkezett a riposzt is, Majka is az Instagram oldalán üzent korábbi kollégájának és felvette a kesztyűt, hogy finoman fogalmazzunk.

Itt láthatjátok Majka válaszposztját, a rapper a tőle megszokott részletességgel reagált és nem köntörfalazva egyszerűen hazugnak nevezi Curtist:

A poszt talán legerősebb mondatát ide is kiemeljük, ember legyen a talpán, aki ezek után igazságot tud tenni:

Azt írod , hogy életed legfontosabb döntését hoztad meg egy évvel ezelőtt. Az igazság az, hogy mi hoztuk meg helyetted. Tudatos karrierépítésnek állítod be az egy évvel ezelőtti eseményeket, pedig életed legnagyobb f*szságát követted el, amiből aztán jól jöttél ki, mint azóta mindenből.
Egészen elképesztő hogy te azóta kész tényként, sőt (!!) igazságként kezeled a saját hazugságod.

Az biztos, hogy ennek ezzel még nincs vége, valószínűleg (ahogy korábban Dopeman esetében is történt) hatalmas csatározás várható.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás