promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lékai-Kiss Ramóna vadító ruhában mutatta meg hosszú combjait, kreol barnára sült idén nyáron műsorvezetőnő
Borítókép:  profimédia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Barbie premierjére még visszafogottan érkezett, majd később megvillantotta a brutál nőies oldalát.

Az egész magyar celeb világ Barbie lázban égett a napokban. Bár nem csak a Barbie rázta fel a mozinézők kedvét, hanem az Oppenheimer is. A két film kapcsolatáról itt írtunk bővebben. 

A premier napján sokan letették a voksukat, és olyan influencer jelentek meg, mint a Forbes szerint legnagyobb magyar TikTok sztár, Whisperton, Megyeri Csilla, Demcsák Zsuzsa, vagy Lékai-Kiss Ramóna. Az eseményre egy visszafogott farmerben és rózsaszín ingben érkezett, hiszen láthatóan a szigorú dresskód egyetlen elvárása az volt, hogy mindenkin legyen valami barbis. A játékos mindenki nagyon élvezte. Ramóna elmondta, hogy fiús anyukaként keveset tud most már barbie-val játszani, inkább a kisautók és dömberek világában élnek, de attól még szívesen emlékszik vissza arra az időre, amikor kislányként ez volt a kedvenc elfoglaltsága. 

Bár a premier napján még visszafogottan öltözött fel, nem sokkal utána már egy igazi díva szerelésben videózták az instagram oldalán, a férfi rajongói legnagyobb örömére. A felvételen egy pikkelyes, türkiz estélyben mosolyog a falnak dőlve. Jól látszik, hogy Ramónának az amúgy is kreol típusú bőrét, szépen megfogta az idei nyári napsütés, ami remekül áll neki!

Hivatalosan is bemutatták a magyar mozikban a Barbie-t, és a filmet hazánkban forgalmazó InterCom közleménye szerint csütörtökre 30 707-en váltottak jegyet, hogy megnézhessék ezt a történetet. Ilyen eredményt a 2020-as világjárvány miatti lezárások óta egyetlen bemutató sem volt képes elérni a magyar mozikban. Szóval ez lehet Margot Robbie, mint Barbie, a Kent megformáló Ryan Gosling, illetve a Barbie-t író és rendező Greta Gerwig karrierjének legerősebb magyarországi kezdése is.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás