promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Baukó Éva kegyetlenül beolvasott aszpartámmentes celebeknek
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Baukó Éva sosem fogja vissza magát, és most is odaszúrt az „aszpartámmentes” sztároknak.

Az aszpartám egy mesterséges édesítőszer, amelyet sok élelmiszerben és italban használnak, mert jóval édesebb a cukornál, és kevesebb kalóriát tartalmaz. Az aszpartám két aminosavból, a fenilalaninból és az aszparaginsavból, valamint egy metil-észterből áll. A szervezetben az aszpartám metanollá és formaldehiddé bomlik, amelyek mérgezőek lehetnek nagy mennyiségben.

Összességében elmondható, hogy az aszpartám használata nem ajánlott egészségügyi szempontból. Most ugyebár rengeteg sztár állt bele abba, hogy elkezdte népszerűsíteni az aszpartámmentes üdítőket. Nekik sózott oda egyet Baukó Éva, akit ugyebár nem láthattunk hasonló kampányban.

„Szerencse, hogy ebben a csodálatos magyar valóságban senki más nem megosztó, ha aszpartámmentes üdítők reklámozásáról van szó. Sem a botrányhősök, sem a prostiügybe keveredők, sem a családi gondjaikkal címlapokra kerülő celebek, de még a kábítószerfüggők sem. Sőt, azok sem tartoznak a „megosztó személyiség” kategóriába, akik ismert emberek (egykori) párjaként lettek celebek. Sztárok...”

- írta a híresség Facebookon, majd hozzátette, hogy ha ez a hírnév ára, akkor köszöni szépen, de nem kér belőle.

Baukó Éva leírta azt is, hogy jelenleg civil munkából tartja fent magát, és bár rengeteg megkeresést kapott az utóbbi időben is, de a saját lelki egészsége és morális értékrendje miatt ezeket már visszautasítja.

Baukó Éva hozzátette, hogy nem érdekel itt senkit, hogy mi aszpartámmentes, csak dőljön a lé.

„Én a nép gyermeke vagyok, csak azt mondom ki, amit a közemberek gondolnak, nem cukormázas celeb vagyok, még ha ennek az is az ára, hogy nem kapok ilyen kiváló reklámajánlatokat. Hajrá Magyarország, hajrá aszpartám! ZERO SUGAR, ZERO CUKORMÁZ!”

- zárta a gondolatait a celeb. A teljes posztot ide kattintva tudjátok elolvasni. Nyugalom, lesz még benne meglepetés.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás