promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Banánnal maszturbált, rajtakapták
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hihetetlen dolognak lehettek tanúi egy bevásárlóközpont alkalmazottai és vásárlói, többen rosszul lettek.

Az egyik áruház pakolójában kapták rajta azt a férfit, aki az üzletből távozva nem rendeltetésszerűen használta az egyik megvásárolt árut. A szemtanúk beszámoolói alapján a túlhevült vásárló nem éppen hidegzuhannyal hűtötte le magát a nyári forróságban.

Többen is egy egészen megbotránkoztató jelenségre panaszkodtak: egy férfi a parkolótól nem messze egy bokor "takarásában" kezdett egyszemélyes játékba, azonban egészen biztos, hogy ez nem kiskorúaknak való mókázás volt.

„Elég nyitott vagyok, de mindennek megvan a helye és az ideje” - véleményezte az egyik vásárlóaz a soron kívüli akciózást.

Ne kerülgessük tovább a forró kását, le is írjuk miről volt szó: egy férfi egy baváráslóközpont parkolójában gondolt egyet, beállt egy bokor mögé, rákívánt MarokMarcsára és ezt az egészet megtámogatva egy, vélhetően a plázában vásárolt, gyümölccsel.

Ha még mindig homályban tapogatóznátok, akkor kicsit még tovább pontosítom az eseményeket: egy merev, kemény, szexuális testrészre igencsak hasonlító élelmiszert helyezett fel a végelébe. Ha ennyiből nem találtok ki: egy banán volt.

Tehát azt a kedves kis sárga gyümölcsöt valaki nemhogy megkívánta, hanem a tettlegességig fajult a dolog. Na de ez hogyan történhetett? Mi játszódhatott le a fejében, Békésen tolta a kocsit, majd elért a gyümölcspulthoz és összeszemeztek?

Szendén kilógott a banán, erotikus csillogó, élményeket sugalló sárgás színe a zöldségeskosárból? Ne talántán, összeveszett az elkövető a jonatán almával?

Megbántotta a szép, lila színű szeder és a málna is beszólt neki? Egyszerűen csak régóta szemezett ezekkel a vitaminbombákkal és elhatározta, hogy ez lesz az a nap, amikor a tettek mezejére lép? Sosem fogjuk megtudni, de annyi a lényeg röviden: egy paekolóban félreállva matyizott, miközben egy banán lógott ki a s*egéből.

Durva.

Forrás: rtl.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás