promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megbontották a konyha padlóját, vérfagyasztó dolgot találtak
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem várt meglepetés, amire tettek még egy lapáttal.

Manapság már a TikTok-on és a YouTube-on is nagyon kedvelt műfaj az, amikor egyesek új ingatlanba költözéskor vagy vásárlás után nagyon nagy meglepetéseket tapasztalnak akkor, amikor elkezdődik a felújítás. Természetesen a felújítás nem feltétlenül része a költözés előtti vagy éppen utáni időszaknak, de így is nagyon sokan élnek ezzel a lehetőséggel. És nagyon sokszor álmatlan éjszakáik is vannak emiatt.

Ez a mostani sztori viszont mindent felülír, vanna benne nagyon sok szépség és furcsaság is, a vége pedig maga az alkotóláz, de akkor is kicsit vérfagyasztó a látvány. Egy férfi ugyanis egy ősi kutat talált a konyha padlója alatt, ami háromszáz éves immár. A ház nem újépítésű, hanem egy nagyon régi konstrukció, és amikor a konyha padlóját felszedték, kavicsos rétegre bukkantak, majd, ahogy mentek lejjebb, lassan meglátták a kút gyűrűit is, míg végül teljesen kibontakozott a szemük előtt, hogy miféle elképesztően nagyon felfedezést tettek.

Az új házba költöző pár pedig később nagy döntést hozott, úgy határoztak, hogy a kutat valamelyest az életük részévé teszik, és nem temetik be azt, hanem ráhelyeznek egy üvegfedelet, ami olyan lesz, hogy rá lehet majd menni. Ráadásul reflektorvilágítás is segíti majd a látogatókat, hogy hova szabad és hova nem szabad majd lépni.

A kút alján amúgy valamiféle fortyogó anyagot is talált, amelyről először azt hitte, hogy mérgező gázok, végül kiderült, hogy teljesen ártalmatlanok. Kis projektnek indult a konyhafelújítás, végül a kúttal hatalmas lett, hiszen úgy akarték megcsinálni, hogy minden kívánatot teljesítsen. Végül a férfi szólt is a lányának, hogy szeretné ha ezeket feltennék a TikTok-ra is, ahol rövid idő alatt több tízmillió megtekintést generált a furcsa felújítás.

@kevinhargrave1

300 year old water well

original sound

(via Insider)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás