promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy nő szörnyű rémálma vált valóra, amikor 10 évnyi ottlakás után egy titkos szobát talált a házában, a legnagyobb meglepetés bent fogadta
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Borzalmas volt, amikor megtudta.

A Tiktok-on elképesztő népszerűségnek örvendenek azok a tartalmak is, amikor bizony a felhasználók valami olyan dolgot vesznek észre a lakásukban vagy házukban, netalán az albérletükben, ami bizony egy másik szobába vezet, egy titkos átjárót egy olyan világba, amelyről sosem hallottak még. Általában a külföldi oldalak vannak tele hasonló sztorikkal, Magyarországról még nagyon kevés ilyen esetet regisztráltak. Általában az angol vagy amerikai könnyűszerkezetes házaknál futnak bele ilyenbe az újonnan oda költözők, a friss ingatlantulajdonosok.

És sokszor ezeket a rejtélyes történeteket gondosan regisztrálják is.

Az angol Mirror most egy olyan esetről számolt be, amely még ebben a közösségi médiumokra gyárott műfajban is sokkal hátborzongatóbb, mint bármely másik. Egy nő ugyanis arról számolt be, hogy a házában a családja egy kis szobát talált egy olyan helyen, ahol ő nem tudott egyáltalán semmiféle szobáról. Pedig minden nap járt és kelt a titkos szoba bejárta körül. 

A legborzasztóbb pedig az, hogy már 10 éve laknak ebben az ingatlanban, és nem is gyanították.

Később a nő testvére vette jobban górcső alá a szobát, ahol ágy, lepedő és még egy pár cipő is volt. A család azonnal kiköltözött az ingatlanból, és egyelőre mé nem vizsgálták ki, hogy tényleg lakott-e velük valaki párhuzamosan a kis szobában, amely a padláson volt elbújtatva.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás