promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gáspár Laci kolosszális kebleknek bókolt – ez a dögös modell vette meg kilóra a sztárt
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gáspár Lacinál alaposan felforrósította a hangulatot a két méretes domborulat.

Gáspár Laci ugyebár a Megasztár 2004-es versenyével vált országosan ismertté. Azóta több sikeres albumot és slágert adott ki, és számos díjat nyert el. Akármennyire is szokta olykor darabokra szedni a bulvársajtó, vagy éppen a kommentelők, a szakmai sikereit azért nem lehet vitatni.

Énekelni 16 éves korában kezdett komolyabban, az első sikerét pedig az iskolai Ki Mit Tud?-on aratta. Jutalmul az igazgató egy basszusgitárral ajándékozta meg, amin saját magától meg is tanult játszani.

Gáspár Laci számtalan tévéműsorban tűnt fel. Anno ugyebár a TV2-nél is megfordult, és megnyerte a Sztárban sztár harmadik évadát, aminek most is töretlen a népszerűsége. Utána ugyebár átigazolt az RTL csatornájához.

Az előadóművész hat évadon keresztül ülhetett be a mentori székbe az X-Faktorban, és számos aranyköpést is köszönhettek neki a nézők. Közben 2018-ban szerepelt feleségével, Gáspár Nikivel a Nyerő páros című műsorban is. Nekik a kapcsolatuk még mindig végtelenül összetartó, és úgy néz ki az is fog maradni.

„Az utóbbi időben történt velem egy jó pár dolog. Jó is, rossz is, belekeveredett a nevem egy jó pár botrányba is. Most nem arról akarok beszélni, hogy mi volt igaz, mi nem volt igaz, hanem azt szeretném elmondani, hogy sosem mondtam hogy szent vagyok, sosem mondtam, hogy hibátlan vagyok”

- írta nem olyan rég Gáspár Laci.

Az előadó úgy néz ki azért a flörtölést továbbra sem fogja háttérbe szorítani. Az Origo szúrta ki, hogy Gáspár Laci alaposan elkezdett bókolni a magyar modell, Hupczik Ivett méretes kebleinek. Az esetet ide kattintva tudjátok megnézni.

„Big tüdő, big minden”

- kommentelte a sztár, aki a hozzászólásához azért röhögős fejeket is rakott.

Annyi biztos, hogy Hupczik Ivett kolosszális domborulatai miatt valóban záporozni szoktak a lájkok.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás