promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gáspár Lacit egy másik nővel kapták le, ez biztos nem tetszik majd a feleségének
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Félreérthető helyzetben videózták Gáspár Lacit egy másik nővel.

Mostanra bebizonyosodott, hogy az újfajta Activity kizárólag arra jó, hogy az RTL minél több híresség házasságát veszélybe sodorja. A műsorban ugyanis van egy úgynevezett Kéjpad játék, aminek a lényege, hogy a széken ülő celebet mindenáron meg kell akadályozni abban, hogy sikeresen elvégezze a kiszabott feladatot.

Korábban Szabó Zsófi úgy oldotta meg ezt, hogy belenyomta a melleit Németh Kristóf arcába, most pedig Bódi Sylvi döntött úgy, hogy félreérthető helyzetbe sodorja az X-faktor mentorát, Gáspár Lacit.

Az énekes először nem is akart részt venni ebben a játékban - mintha csak megérezte volna, hogy olyasmi sülne ki belőle, ami miatt magyarázkodhat majd otthon a feleségének; félelme végül be is igazolódott. Először Lovász Lacit kellett megzavarni a körülírásban, ami pont Lacinak sikerült a legjobban, de aztán a mentorra került a Kéjpadra. Bódi Sylvi az egész testét bevetette, hogy elterelje az énekes figyelmét, aki a játék előtt csak annyit mondott:

„Ha beül az ölembe, pár percig nem állok fel onnan”.

Ezzel gyakarolatilag lovat adott Sylvi alá, hiszen a modellnek az volt az első dolga, hogy Laci ölébe helyezze magát.


Az Activity pénteki adásában egy igen intim történet is kiderült Bódi Sylviről: karácsony éjjelén ruha nélkül kísérte le kedvesét a háza elé. Arra azonban nem számított, hogy becsapódik mögötte az ajtó és meztelenül kint reked a szabadban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás