promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Aljas átverés terjed Bódi Guszti nevével, sorra dőlnek be neki a magyarok
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bódi Gusztiék nevével élnek vissza egy átverés kedvéért.

Gyakran fordul elő, hogy hazai hírességek nevével élnek vissza a közösségi médiában, hogy egy csalásra épülő posztban átverjék a gyanútlan embereket. A Promotions olvasója hívta fel a figyelmet arra, hogy most éppen Bódi Guszti családjával reklámozzák a legújabb átverést, aminek már több, mint 1200-an dőltek be.

Néhány órája a Bódi'Gusztii.csalad nevű Facebook-oldalra töltötték fel a Bódi család egyik korábbi videóját, alatta pedig ajándék pénzt ígértek mindenkinek, aki teljesít egy egyszerű feltételt.

„Áldok mindenkit! Az első 450 ember, aki azt mondja, hogy (Helló), adok nekik 50.000 Ft-ot és igazi vagyok, Ezentúl”

A kommentekből tisztán látszik, hogy az átverők terve bevált, az emberek egymás után teszik, amit a csalók kérnek a bejegyzésben, de olyanból is akad bőven, akik jó egészséget, és szép napot kívánnak a Bódi családnak. Az átverős posztot A Konyhafőnök VIP 7. évad nevű csoportban is megosztotta valaki, itt botlott bele olvasónk is.

„Hihetetlen, hogy vannak, akik bedőlnek az ilyesminek! Ez a sok hiszékeny ember, meglátja, hogy valamit nyerni lehet, valamit ingyen kapnak, aztán máris behúzzák őket a csőbe minden hülyeséggel, ami egyébként tök átlátszó. Ezért lehet olyan könnyen becsapni sokakat, mert képtelenek gondolkodni. De az is felháborító, hogy valakik képesek visszaélni híres emberek nevével és arcával. Vajon a Bódi család tud erről?”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás