promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dua Lipa rózsaszín bugyija a színpad közepén látszódott ki, videók ezrei kerültek fel a netre
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Dua Lipa koncertruhái közül ez volt az, amelyik a legjobban kitárulkozott.

A Dua Lipa rajongók korábban még nagyon fontos hírt kaptak, amikor bejelentették, hogy kedvencük is fog szerepelni a 2023-as éve talán leginkább várt, félig-meddig kosztümös filmjében, a Barrbie-ban, ahol tényleg a színészszakma krémja is képviseltetni fogja magát Margot Robbie és Ryan Gosling tényleg csak a jéghegy csúcsa lesz majd. De miközben a filmre készülnek nagyon a Dua Lipa rajongók, közben már olyan híreket is kaptunk, hogy van ország, ahol egyszerűen betiltották azt, így ott az énekesnőt sem fogják látni majd a mozikban.

Hogy melyik ez az ország?

Bizony Vietnám, és egy trékép miatt áll a bál, ami Barbie mögött jelent meg még a filmben, és rengeteg földrajzi pontot ábrázol, és egy ponton vannak szaggatott vonalak, amely igazából Kína területi igéyneit ábrázolja a Dél-kínai tengeren, dehogy erre a szemfüles vietnámiak is felfigyeltek, és ők is igényt formálna erre a területre amúgy. Szóval ez egy nagyon érdekes pontja a filmnek, amely igazán megosztó lett a nemzetközi színtéren.

Dua Lipa amúgy a filmben egy sellőbarbiet játszik majd, és a filmhez készült egyik dal is az ő nevéhez kötődik, és ebből már klip is készült korábban. Dua Lipa akkora brand manapság, hogy megkerülhetetlen, néhány márka is felfigyelt erre az elmúlt években, és nemrég jelentették be, hogy ő lesz a Porsche arca is. A lapok pedig hétszámjegyű megállapodásról cikkeznek be a Porsche és Dua Lipa közötti szerződés kapcsán.

És íme az a videó, amely megborította a YouTube-ot:

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás