promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gwyneth Paltrow átlátszó ruhája alá nem vett fel bugyit, milliók látták ezt a videót már
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A világ egyik leggyönyörűbb színésznője elképesztő szettet öltött fel.

Gwyneth Paltrowról egyáltalán nem mondhatjuk el, hogy szégyenlős lenne a kamera előtt, és nagyon könnyen olyan helyzetbe lehetne hozni, ami kényelmetlen neki, hiszen megannyi filmben láthattuk már apró fehérneműben vagy éppen a nélkül. Ha erről válogatást kerestek az interneten, nagyon könnyen tudtok is találni. Ilyen például a Sylvia című 2003-as film vagy éppen a Tanenbaum, a háziátok című alkotás. De ezeken kívül is nagyon sok filmben láthattuk azt, ahogy elbűvöli a nézőket.

A Vasember-filmekben és a Bosszúllák-ban is feltűnő színésznő azonban megcsinálta azt egyszer, hogy mindenkit elkápráztatott a vörös szőnyegen, talán ez volt a világtörténelem egyik legjobb átlátszós ruhás akciója, hiszen minden kamera azonnal rá szegeződött a Vasember harmadik részének premierjén, amikor is tényleg elmaradt a fehérnemű a ruha alól. Paltrow igazából egy nagyon híres tervező,

Antonio Berardi hihetetlenül kinéző, átlátszó ruháját vette fel az alkalomra, és ezzel vette le a fotósokat a lábukról szinte azonnal.

A ruha igazából egy oldalró panellel rendelkezik, ahol minden átlátszó, így azt is észre lehet venni, hogyha nincs alatta fehérnemű, és ebből érkezik a ruha dinamikája is, jiszen mindenki azonnal azt figyeli, hogy hol következik be egy aprócska hiba. Villanásnyi ív és lábmozgás, és a dinamika elképesztően működik. Elképesztően elvitte még a showt ezzel a ruhakölteménnyel a gyönyörű színésznő, aki anno a filmben  Robert Downey Jr. párját alakította:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás