promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghan Markle kiengedte a börtönből a kebleit, villaként szúrnak át mindent a bimbói
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Meghan Markle egy fotózáson vett részt anno, ahol előtérbe kerültek a feszes keblei.

Nem könnyű eligazodni Harry herceg és Meghan Markle világában, akiknek továbbra sem felhőtlen a kapcsolata a királyi családdal. Az sem segített a békülésben, hogy az előbbi egy szaftos életrajzi könyvet adott ki. Ugyebár akkor szinte az egész Egyesült Királyság és a fél világ a Tartalék című könyv tartalmáról beszélt, amiben III. Király fia rengeteg mindenről kitálalt. Harry herceg művét csak az első nap során 1,4 millióan vásárolták meg, így Nagy-Britannia leggyorsabban fogyó nem fikciós műve lett.

A könyv minden pontját már annyira kielemezték és kibeszélték az emberek, hogy gyakorlatilag lerágott csont lett. Megvolt a királyi családos újabb kálvária, most már friss információkra vágynak az emberek.

II. Erzsébetet ugyebár végül a fia, III. Károly király váltotta a trónon a halála után, akinek hivatalosan a korona is a fejére került. A fényűző eseményre Harry herceg és Meghan Markle is megkapta a meghívót, de csak előbbi tette tiszteletét.

Harry herceg a jeles eseményen jóval hátrébb kapott helyet, és nem is találkozott személyesen a királyi család tagjaival. Harry herceget és Meghan Markle-t közben véglegesen kilakoltatták egykori otthonukból, a Frogmore Cottage-ból. A királyi családból való kiválásuk után ugyanis nem adták vissza a kulcsokat, de mostanra ez is megtörtént. Szakértők szerint egyszer meg fog történni a békülés, viszont annak még nem most van itt az ideje.

Közben egy elképesztő fotó került elő Meghan Markle-ről, amin nincsen rajta melltartó, a bimbói meg szinte villaként szúrják át a fehér pólóját. Ahogy a Joy is megemlíti, a különleges fotók (ne felejtsetek el lapozni) egy portfóliófotózáson készültek még 2003-ban, így Meghan ekkor még csak 22 éves volt.

Az akkor még pályakezdő lány igazán bevállalós volt. Harry és Meghan jóval később, 2016-ban ismerkedtek meg egymással.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás