promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki Meghan Markle ritkán látható csodaszép anyukája, a 66 éves Doria
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Meghan Markle anyukájáról ritkán lehet fotókat látni a közösségi oldalakon.

Meghan Markle és Harry herceg az elmúlt hetekben ismét az újságok címlapján voltak, miközben Harry herceg komoly perben áll némely brit bulvárlappal, így pedig sok-sok őszínte vallomást is kaphattunk tőle az elmúlt napokban, amelyek szintén ott voltak az újságokban. És miközben zajlik ez a per, aközben az is kiderült, hogy a Spotify-jal véget ért a megállapodásuk, ami óriási hír most a showbizniszben. Ettől függetlenül nem maradunk majd Harry és Meghan megjelenés nélkül, mivel a Netflix-szel még élő szerződésa van a párosnak.

Miközben ma került fel a Netflixkre Meghan Markle híres sorozata, a Suits is teljes évaddal, az időzítés pedig nem véletlen, hiszen III. Károly ma ünnepelte királyi születésnapját (amely nem esik egybe a valódi születésnapjával), amely óriási nap a monarchiában és a brit királyi család életében.

A nagy eseményen amúgy Meghan Markle és Harry nem vettek részt.

Meghan Markle kapcsán, úgy mint Harry kapcsán is hallani lehet nagyon sokszor a családi vonatkozásokról, Meghan Markle a testvéreivel és édesapjával sincs jóban, a család tagjai sokszor kerültek be a médiába is a viszályok, egymásnak üzengetések kapcsán. Róluk nagyon sok videó és kép is felkerült a közösségi média egyes oldalaira, sőt, Meghan apukájának korábban még egy YouTube-csatornát is indított, ahol bizony nagyon sokat beszélt lányáról és Harryről is, illetve a kapcsolatukról is.

Meghan édesanyja Doria Ragland, aki szociális munkásként dolgozik. Meghant Los Angelesben nevelte fel, és a mai napig nagyon szoros kapcsolatban állnak, Doria amúgy a Netflix-re felkerült dokumentumfilmben is nyilatkozott, és sokat beszélt lányáról.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás