promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Varga Viktor párjának bikinis fotójától hőségriadót lehetne hirdetni, elképesztő a párductestű színésznő
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Varga Viktor párja hihetetlen népszerűségre tett szert a Párharc című műsorban, azonban nem ez volt az első szereplése a népszerű színésznőnek.

Zsembera Liliána Varga Viktor párjaként került be a legtöbb tévénéző látóköréba, azonban a hölgynek már a népszerű műsor előtt sem volt ismeretlen a szereplés: A Madách társulat táncművésznőjeként keresi a kenyerét, így olyan népszerű műsorokban láthatták már a nézők, mint például a Macskák:

Varga Viktorra a Párharc című műsorban debütáltak a nagyközönség előtt, párkapcsolatuk pedig kiállta a próbát: megnyerték a műsort. A nézők szívébe igazán hamar belopta magát a közvetlen, szeretetteljes lány, megjátszásnak nyomát sem lehetett látni rajta a műsor közben.

Viktor és párja között igazán nagy az összehang, mindketten szeretnek a világtól elvonultan a saját világukban a saját szabályaik szerint élni, azonban volt egy téma, ami némi nézeteltéréshez vezetett közöttük: Liliána szeretne összeköltözni,Viktor azonban egyelőre nem szeretne feladni a szabadságát.

Az nem derül ki, hogy a fiatalok hogyan oldották meg ezt a különbözőséget, Liliána azonban gyakran posztol Viktorral közös fotót és ez fordítva is igaz: a mostmár lovaggá ütött hősszerelmes közösségi média profilján is gyakori vendég a szépséges táncművésznő.

Mindkettőjük életében fontos szerepe van a sportnak és a meditációnak. Liliána most éppen egy ilyen, számára fontos pillanatról emlékezett meg az Instagramján: a mostanában nagyon népszerű vízi sporteszközön, egy SUP-on végzett jógagyakorlatokat a naplementében, erről osztott meg fotót a követőivel. Szívesen tartózkodik a természetben, épp ezért is örülhet a párja által vásárolt saját kis birtoknak, ahol nyugodtan kikapcsolódhat.

Le sem tagadhatná, hogy táncművésznő, gyönyörű alakja még a sejtelmes fények ellenére is tökéletesen látszik:

Ha valaki élőben is megcsodálná Liliánát, akkor ahogy a cikk elején is írtuk, a Madách színházban van lehetősége ezt megtenni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás