promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hülyeség ruhában járni, de már megszokta, hogy átlagemberként kell viselkednie – mondta Varga Viktor
Borítókép:  TV2Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nehéz lehet az igazán különc embereknek, amikor be kell állni a sorba. Valószínűleg így van ez Varga Viktorral is, amikor kimegy az utcára, azonban a lehető legtöbbet megteszi, hogy alkalmazkodjön az „átlagemberekhez", akkor is, ha hülyeségnek tartja, amit csinálnak. Nos, lehet, hogy az úgynevezett átlagemberek pontosan ugyanezt gondolják a bohém énekesről.

Az énekestől azt kérdezték, hogy szerinte párja, Zsembera Liliána szerint mi lehet Varga Viktor legfurcsább szokása, amire az amúgy is meredek kijelentéseiről ismert celeb azt mondta, valószínűleg azt, hogy kávéval szokott öblögetni – fogalmazott a TV2 Párharc című műsorában.

Az igazság azonban ettől eléggé távol áll, mert Liliána szerint ennél sokkal furcsább, hogy a férfi állandóan, és lehetőleg mindenhol szeret meztelenkedni – ízlések és pofonok, ugyebár. A kijelentéshez természetesen magarázat is társult.

„Az ember szimplán meztelenül született, és ez így van rendjén. Az, hogy most társadalmilag az az elfogadott, hogy ruhákba öltöztetjük magunkat, ami amúgy teljesen hülyeség, az nem az én hibám. De már megtanultam úgy viselkedni, mint az átlagember”

– idézte Varga Viktor szavait a Noizza szóban forgó részt pedig ide kattintva lehet megnézni. Azt azonban nem lehet tudni, hogy volt barátnője, Cinthya Dictator mit gondol a bohém énekes szokásairól.  Azt viszont igen, hogy elég sokáig voltak együtt, szinte izzott körülöttük a levegő, kívülről nézve nagyon összeillő párnak tűntek, azonban sokak meglepetésére 2018-ban szakítottak, és Cinthya ma már mással jár jegyben. Viktor erről is elmondta a véleményét. 

Az énekes egyébként tényleg kissé fura, legutóbb arról beszélt, hogy egy jurtában él, amelyet meg is mutatott rajongóinak. Sőt, még ágyban is volt párjával, amikor a Mokka riportere betoppant hozzá, hogy mindenki láthassa legújabb – azonban csak ideiglenes – lakhelyét. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás