promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szörnyű fogfájással mentem orvoshoz, de végül nem a fogamon lévő lyuk volt az egyetlen amit betömött a gondos doktor
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mindig is mások által furcsának titulált vágyaim voltak, már ami a szexualitást illeti. A mostani, talán minden eddiginél extrémebb kaland volt.

Egy speciális internetes oldalon akadtam össze a legújabb kalandommal, ahol kifejezetten fétiskedvelő embereknek van lehetősége ismerkedni. Régóta szerettem volna kipróbálni, hogy milyen az, amikor egy valódi valamilyen orvosi ellátást egy erotikus kalandozással kötünk össze

A napokban kezdett rakoncátlankodni az egyik korábban tömött fogam, így adta magát a dolog: elkezdtem keresni egy igazán bevállalós fogorvost. Rengeteg számomra érdektelen üzenetet kaptam, azonban egyik nap befutott a várva várt megkeresés: egy pajkos doktor hajlandó fogadni, hogy a koronámat meg a libidómat is rendberakja.

Le is egyeztettük az időpontot, annyit kért, hogy jelentkezzek be a hivatalos rendszerükön keresztül is, hogy biztosan szabadon maradjon az az egy órás idősáv, amit megbeszéltünk. Mivel mindketten égtünk a vágytól, így hamar sikerült is összehoznunk a találkozót. Nagyon izgatott voltam, régi vágyam volt már ez, amolyan adósság magammal szemben.

A váróba lépve teljesen átlagos páciensnek tűntem, kitöltették velem a beteglapot, majd kijött a Doktor. Mosolyogva lépett oda hozzám, kezet nyújtott, bemutatkozott, majd bekísért a rendelőbe.

A teljes forgatókönyvet megbeszéltük, mert bár elvileg hangszigetelt valamennyire a helyiség, mégis rém kínos lett volna, ha bármilyen oda nem illő zaj kiszűrődik.

A szájpecekkel kezdtünk. Amint behelyezte, már éreztem a bizsergést magamba és tudtam mi fog következni: ezután pedig a legnemesebb testrészét helyezte be a számba. Ez volt a fő műsorszám, ezt vártam a legjobban és a reakciójából ítélve azt éreztem, hogy ő is. Én közben magamat izgattam, de annyira fel voltam már tüzelve, hogy ehhez alig néhány perc elég volt.

Szinte azt éreztem, hogy megérte eddig várni, annál jobb a beteljesülés. Hamarosan meg is kaptam az első adag fehérjés érzéstelenítőt a torkomba és... ezzel az általunk megbeszélt rész véget is ért, ugyanis ennyit szerettem volna kipróbálni. Ő pedig teljesen elégedett volt ezzel a verzióval.

Ezek után a fogamat is rendberakta, meg kell hagyni, fogorvosnak sem utolsó. Mindent összevetve elégedetten távoztam a rendelőből és 5 csillagos értékelést adtam a szolgáltatásra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás