promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az alsóneműje teljesen kilátszódott a gyönyörű színésznőnek, miközben bevásárolt - Julia Fox csak követte a divatot
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Julia Fox igazán lehengerlő ruházatot öltött magára.

A Velvet egy olasz lap, az Il lato positivo nyomán ír arról, hogy a sztároknál új divat hódít. Amely igazából valamennyire visszatérés a gyökerekhez, mégis meg van bolondítva minden kis aprósággal, amitől olyan mélyen 21. századi lesz. Ez az új trend pedig az, hogy nem vesznek fel nadrágot, illetve ez sem teljsen igaz, hiszen itt elsősorban arról van szó, hogy kilátszódik a bugyi vagy éppen a melltartó, úgy alles zusammen a fehérnemű. Nagyon sok sztár viselkedik mostanában így, többek között Irina Shyk is, aki nem is olyan rég elképesztő ruhában jelent meg a nyilvánosság előtt, telejsen átlátszó volt rajta minden, még az a kis lepelke is, aztán alatt átlátszó bugyi és melltartó, mindezt pedig a nyilvánosság előtt viselte.

A legmeglepőbb ebben a trendben mégis az, amit Julia Fox művelt. A színésznő még Adam Sandler oldalán, a Netflixen megtekinthető Csiszolatlan gyémánt című alkotásban hódította meg a világot, azóta pedig több nagy produkcióban is szerepet kapott. Ezért a szerepéért amúgy rangos elismerést is kapott, amúgy korábban modellként is dolgozott a bombatestű sztár, aki most igazából bugyiban ás melltartóban ment el vásárolni, ráaádásul ősszel, szóval még elkellett egy melegebb kabát is,

illetve a csizma is, így pedig igazán lehengerlően mutatott a boltban.

Korábban amúgy Julia Fox volt az is, akiről azt írták, hogy úgy tankolt, hogy csak egy rövidebb nadrágot vett fel, úgy látszik tehát, hogy a csinos színésznő igazából az ádámkosztum hvíe, de azért mégis csak visz bele egy kis 21. századi divatot. Az eredmény pedig magáért beszél, íme a csúcsbombázó színésznő bevásárlás közben, nagyon stílusosan, kivetkőzve is, meg nem is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás