promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Avril Lavigne felfedte, mi van a bugyija mellett, pedig sokak szerint rég halott
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Avril Lavigne továbbra is iszonyatosan dögös, bár néhány rajongó még mindig úgy gondolja, hogy az énekesnő rég halott.

A kanadai pop-rock énekesnő és dalszerző Avril Lavigne anno még 2002-ban robbant be igazán a köztudatba a Let go című albumával. Szempillantás alatt tengernyi rajongót szerzett magának, amihez azért a lázadó tini arculat is hozzátett. A lányok imádták a hangját, sok fiú meg szerelmes volt belé.

Avril Lavigne bár szép lassan közeledik a negyvenhez, de abszolút nem látszik rajta a kor. Érdekes persze, hogy így 2023-ban is rengeteg rajongó azt állítja, hogy az énekesnő meghalt. A videók, amik ezekkel a bizonyítékokkal foglalkoznak, továbbra is őrülten népszerűek az interneten.

Ez az elmélet egy blogon indult el, amely azt állította, hogy Avril Lavigne anno öngyilkos lett, mert nem bírta elviselni a hírnév nyomását. A lemezkiadója pedig nem akarta elveszíteni a bevételt, ezért egy Melissa Vandella nevű lányt alkalmazott, hogy utánozza Avril stílusát és hangját.

Az összeesküvés-elmélet hívők szerint Avril külseje nagyon megváltozott, máshol vannak az anyajegyei, más lett a kézírása, megváltozott a szemformája, de még számtalan dolog van, amivel folyamatosan bizonygatják az igazukat.

Tény, hogy Melissa tényleg iszonyatosan hasonlít az énekesnőre, így anno fel is kérte, hogy pózoljon paparazzik előtt, amikor sok volt neki az állandó rivaldafény. Avril Lavigne persze csak nevet rajta, hogy állandóan előkerül ez a téma, de közben mi is foghatjuk a fejünket, hogy az efféle összeesküvés-elméletek milyen gyorsan el tudnak terjedni.

Avril Lavigne természetesen él és virul, és azóta már saját csillagot is kapott a hollywoodi hírességek sétányán.

Bár hidegfront uralkodik, de felforrósítjuk a hangulatot egy nagyon dögös fotóval az énekesnőről. Most megnézhetitek azt is, milyen pikáns intim tetkója van a bugyija mellett. A bikinifelső persze a kebleiből sem takar túl sokat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás