promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Valóban meghalt Avril Lavigne? A rajongók tudják, hogy mivan a dolog mögött
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rengeteg rajongó hisz abban az őrült összeesküvés-elméletben, hogy Avril Lavigne valójában már nincs életben.

Ha valaki csodásan öregedett az évek során, az Avril Lavigne, mivel még mindig gyönyörű. Az énekesnő a szemünk előtt nőtt fel, mivel már gyerekkora óta színpadon van. A kanadai énekesnő anno óriásit robbantott 2002-ben, amikor megjelent az első albuma.

A szülei Avril két éves korában rájöttek, hogy a lányuk eszméletlenül tehetséges. Ez akkor derült ki, amikor a kocsiban elkezdett énekelgetni egy templomban hallott dalt, gyakorlatilag angyali hangon. Az édesapja tudta, hogy támogatnia kell a lányát, így már a legelején kialakított neki egy stúdiót a pincében, hogy csiszolni tudja a tudását. Ez is segített azért az énekesnőnek, hogy ilyen hamar sikerült befutnia, és meg volt benne a kellő magabiztosság.

Avril Lavigne azóta hét lemezt adott ki, és még mindig valamilyen szinten a csúcson van, így meg is kapta a saját csillagát a hollywoodi hírességek sétányán, ahol természetesen személyesen is megjelent. Na igen, csak rengeteg rajongó nem igazán hiszi el, hogy az valóban ő volt.

A Mirror újra felelevenítette, hogy sokan még mindig nem akarják elengedni azt az összeesküvés-elméletet, hogy Avril Lavigne már régóta meghalt, és a helyét egy testdublőr vette át, akit Melissa Vandellának hívnak.

Melissa tényleg iszonyatosan hasonlít az énekesnőre, így anno fel is kérte, hogy pózoljon paparazzik előtt, amikor sok volt neki az állandó rivaldafény. Nem lenne újdonság, mivel állítólag még Putyinnak is van dublőre.

Tehát szerintük Avril külseje nagyon megváltozott, máshol vannak az anyajegyei, más lett a kézírása, megváltozott a szemformája, de még számtalan dolog van, amivel folyamatosan bizonygatják az igazukat.

Avril sokáig küzdött Lyme-kórral, de már jobban van. Az elmélet hívei különben is azt hiszik, hogy az énekesnő már 2003-ban meghalt, és akkor a menedzsment elintézte a helycserét, mivel nem akartak pénzkiesést. Az énekesnő le szokott döbbenni sokszor, hogy Instagram-kommentjeinek nagy része továbbra is ezt az elméletet boncolgatja. Már csak viccelődni szokott rajta, mást nem igazán tud tenni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás