promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Becsaptál Alex!” - Gáspár Laci nyilvánosan üzent ByeAlexnek, eddig tartott a barátság?
Borítókép:  youtube.com/Szeretlek Magyarország.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

ByeAlex posztja Gáspár Lacihoz is eljutott, és nem bírta szó nélkül hagyni.

Rengetegen nézik Magyarországon az X-Faktort, és nemcsak a tehetséges versenyzők miatt, hanem a mentorok miatt is, hiszen például nagyon sokan szeretik ByeAlex és Gáspár Laci folytonos csipkelődését. Az utóbbi években kiderült, hogy a két énekes a való életben is jó kapcsolatot ápol egymással, éppen ezért fér bele számukra az imént említett csipkelődés is – nemrég is volt egy mókás pillanatuk:

ByeAlex a minap poénkodott azon a közösségi oldalán, hogy az RTL Klub óránként 10 ezer forintot fizet neki azért, hogy a forgatási szünetekben folyton Gáspár Laci után menjen és tapsolja őt. Még Puskás-Dallos Peti is beszállt a mókázásba, és mondta, hogy ő egy 20-ast is adna ezért, de a ByeAlex és a Slepp frontembere elárulta, hogy neki ingyen is csinálná. Most Gáspár Laci is reagált ByeAlex humoros kiírására, és ezzel rárakta a koronát az egészre.

„Kicsit furcsálltam a mentorházban, hogy Alex egyfolytában tapsol nekem, ha kell, ha nem! De most láttam, amint bevallotta az oldalán, hogy csak a plusz pénzért csinálta! Becsaptál Alex!”

– írta Gáspár Laci.

Az énekes persze csak viccelt, mégis eléggé kiakadtak páran a követői közül: komolyan vették a dolgot, és keményen beszólogattak ByeAlexnek emiatt, majd azt írták, hogy eddig tartott a két híresség barátsága – de természetesen nem így van, szóval nem kell aggódniuk a rajongóknak, Gáspár Laci és ByeAlex nem vesztek össze, csupán nyilvánosan poénkodtak egymással, ahogy időnként szoktak.

Itt lehet megnézni Gáspár Laci posztját azzal a képpel, amit nemrég ByeAlex is megosztott:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás