promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Avril Lavigne egy félmeztelen nővel keveredett botrányos és meghökkentő jelenetbe
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Avril Lavigne magából kivetkőzve káromkodott a díjátadón. Ami a színpadon történt, az még a sokat tapasztalt, csinos énekesnő számára is meglepetés volt.

A pop-rock királynőjeként ismert Avril Lavigne nevét senkinek sem kell bemutatni. A kanadai születésű sztár karrierjét egy fantasztikus élmény indította be, nagyon fiatalon, még 1998-ban. Ekkor sikerült megnyernie egy versenyt, melynek díjaként honfitársa, az akkor már befutott sztárnak számító Shania Twain mellett léphetett fel egy ottawai koncerten. Ez a közös éneklés adta meg számára azt a lökést, amely sikeres zenei pályafutása elindításához kellett.

A tehetséges énekesnőre ezt követően eléggé szokatlan környezetben figyelt a zeneipar: az Ontarioban található Chapters könyvkereskedésben énekelt éppen country dalokat, amikor meghallotta az előadását egy zenei berkekben mozgó menedzser. Innentől kezdve nem volt megállás, hamarosan szárnyalni kezdett a karrierje.

 A számos platinalemez és szakmai díj birtokában is igyekezett megmaradni annak a kissé bohókás, szabadszellemű vadóc lánynak, akinek korábban megismerhettük. Magánéletében nem volt túlzottan sikeres, már két sikertelen házasság van a háta mögött és még mindig nem találta meg az igazit, bár a pletykák szerint most éppen a rapper Tyga oldalán keresi a boldogságot.

Most azonban nem szerelmi élete miatt került be az újságokba, hanem a hétfő esti Juno Awards díjátadóján történt eset miatt, amiről az Unilad is beszámolt.

Avril éppen a következő előadót próbálta felkonferálni, amikor hirtelen egy félmeztelen, mellbimbótapaszt viselő nő lépett fel mellé a színpadra. A rózsaszín nadrágos rendzavaró egy ontariói fejlesztési terv ellen tiltakozó környezetvédelmi aktivista volt.

Az énekesnő először profi módon igyekezett tudomást sem venni az incidensről, de amikor a tüntető csak nem akart távozni és egy biztonsági embernek is fel kellett mennie a színpadra, elfogyott a türelme.

Ekkor az alábbi szavakat használva, káromkodva küldte el a hívatlan vendéget:

„Húzz el a p*csába, te r*banc!”

Hiába, még a hozzá hasonló sokat tapasztalt profikat is fel lehet idegesíteni, ők is csak emberek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás