promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Avril Lavigne eljegyzése alighanem felbomlott, ez a szőke démon lehet a ludas benne
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Furcsa sokszöget alkot az énekesnő magánélete.

Avril Lavigne tinikorunk egyik pop-rock istennője, aki ma is jelentős rajongótáborral büszkélkedhet, és folyamatosan gondoskodik arról, hogy benne szerepeljen a hírekben. Elsősorban a zűrös magánéleti dolgaival, amelyeken nem könnyű kiigazodni.

A 38 éves kanadai énekesnő pedig már lassan megállapodni látszott, hiszen tavaly eljegyezte magát a nála 3 esztendővel fiatalabb Mod Sun amerikai énekessel. Most viszont váratlanul felröppent a pletyka, hogy talán szakítottak, ám ezt egyelőre a felek nem jelentették ki egyértelműen.

Mondjuk, a férfi előéletét tekintve ez nem is olyan nagy csoda. Mod Sun nem először kerül be a hírekbe magánéleti botránnyal, 2018 októberében például kiderült, hogy poliamorista párkapcsolatban él a színésznő Bella Thorne-nal, valamint az influenszer Tana Mongeau-val (vezérképünkön). Egyszerre járt tehát velük, és ez ellen eleinte a csajoknak sem volt kifogásuk.

Aztán a hármas szétrebbent, Mod Sun pedig eljegyezte, majd elvette Bellát, de aztán el is vált tőle, és mindezt 15 hónap alatt sikerült lebonyolítaniuk. 2020-ban már a korábban dobott Tanával kezdett el járni, de aztán ismét szakítottak, és az énekes 2021-től már Avril Lavigne párjaként volt számon tartva.

Tavaly tehát eljegyezték egymást, a napokban viszont a jegyesség felbontásáról kaphattunk hírt. Nem lenne csoda, ha Mod Sun ismét visszatért volna valamelyik korábbi nőjéhez, és ezen a téren Tana Mongeau az esélyesebb, aki valószínűleg most szingli, míg Bella Thorne nemrég kezdett el járni Mark Emms producerrel.

Nem fűzzük tovább a történetet, amely a főszereplők szerint is rettentően komplikált. Annyi bizonyos, hogy az eljegyzés felbontásáról nem kezdtek volna pletykálni a lapok, ha nem látták volna Avril Lavigne-t hevesen ölelkezni a Tyga nevű 33 éves rapperrel Malibuban a hétvégén, ami arra is utalhat, hogy ezúttal nem feltétlenül Mod Sun a ludas a kapcsolat összeomlásában. Lesifotó Tygával:

Fotó: Profimedia

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás