promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Katalin hercegné nyakába gigantikus botrány szakadhat a gyerekei miatt, vérre menő harc lesz a brit királyi családban?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A brit királyi családban egy szakértő szerint az utódlás miatt felütheti a féltékenység a fejét Vilmos herceg és Katalin gyermekei között.

Ugyan hivatalosan lefutottnak számít ez a nem is létező verseny, de a média majd biztos sokat fog munkálkodni a jövőben, hogy egymással párhuzamba, vagy még inkább szembe állítsa egymással Vilmos herceg gyermekeit.

A papírforma és a hagyományok szerint a májusban megkoronázott III. Károly után Vilmos lesz a király, míg az utódlási sorrendben jelenleg második György következik majd az édesapja majdani halála után.

Bár történt már korábban meglepő fejlemény a brit királyi család életében, amikor nem az ült a trónra, akinek kellett volna.

A szigetországi sajtó mindenesetre már most egyre inkább érlelődő figyelemmel próbálja meglesni és kilesni a walesi hercegipár gyerekeinek viselkedését, stílusát. Szerencsére anyjuk, Katalin (Kate Middleton) ritkán engedi nyilvános eseményekre a 10 éves Györgyöt, a 8 éves Saroltát és az 5 éves Lajost.

Sőt, állítólag azt is kerüli, hogy túl sok fénykép készülhessen a srácokról.

Állítólag Katalin kínosan ügyel arra, hogy a legjobb fényképeket ő készíthesse róluk. A pletykák szerint régi hobbifotósként imád a gyerekeikről egészalakos, állóképeket csinálni, amiket gondosan beállít, majd elrendez a saját gyűjteményükben. Ezekből a művekből természetesen nagyon ritkán kerül ki bármi is a nyilvánosság elé.

A brit OK! magazin által megszólaltatott szakértő, dr. Tessa Dunlop szerint éppen ez az anyai precizitás az, ami sikerre viheti majd a két fiút és az egy lányt a jövőben. Kiváltképp fontos lesz ez a majdani királynak, Györgynek. A doktornő gondolatmenete arról szól még egyébként, hogy az ifjú királypalántának hozzá kell szoknia, hogy nem feltétlenül ő lesz a legnépszerűbb, és a hozzá korban közel álló Sarolta rajongótábora akár még nagyobb is lehet, akik egyenesen a trónra követelhetik majd a kis hercegnőt – hatalmas lehet a harc és a botrány a későbbiekben.

Dunlop szerint György helyzete egy kicsit hasonló lesz a néhai Fülöp herceghez, aki szinte egész életét kénytelen volt szeretett felesége, II. Erzsébet árnyékában tölteni.

A türelem pedig szintén fontos lecke lesz a humoros természetű hercegecske számára, ugyanis akár még 40-50 esztendő is eltelhet, mire a trónra lesz kénytelen ülni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás