promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
III. Károly könnyekben tört ki, váratlan hírt kapott a britek királya egy nyilvános eseményen
Borítókép:  Hugo Burnand / The Royal Family / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Őfelsége nagyon meghatódott, nem történt még vele ilyen egész életében.

Az elmúlt időszakban nagyon sok fura hír jött ismét a brit királyi család háza tájáról, miközben Meghan Markle és Harry herceggel ismét nagyon sokat foglalkozik a sajtó, legutóbb például a Spotify-os szerződésük kapcsán. Ám a bulvárban folyamatosan téma az is, hogy az egyes családtagok éppen milyen kapcsolatban állnak egymással, azt is sejteni lehet, hogy igazából Károly herceg szereti fiait, ám a bizalma megingott Harryben és Meghanben a januárban megjelent könyv után. A Marie Claire az US Weekly hivatkozva ír arról, hogy III. Károly addig el akarja kerülni a sussexieket, amíg nem tapasztal valami pozitív változást az irányukból. Így tehát úgy tűnik, hogy őfelsége nyitott afelé, hogy normalizálják a kapcsolatot a családon belül.

Az elmúlt időszakban több örömhír is történt Károllyal, és msot egy olyan eseményről számolt be a világsajtó, amely után örömkönnyek szöktek III. Károly és Kamilla szemébe, az Express nevű brit bulvároldal egyenesen úgy ír erről az eseményről, minthogy sírva fakadtak, amikor értesültek a hírről. Őfelsége és Kamilla a nyilvánosság előtt sírták elm agukat, amikor megtudták, hogy nyertek az ascoti derbin,

mivel ez volt az első győzelme ezen a lóversenyen Károlyéknak. 

A királyi pár lova ugyanis elsőként ért be a célba a neves versenyen, amelyet V. György király tiszteletére rendeztek. De nemcsak emiatt volt fura ez az alkalom a Károlyék számára, hanem azért is, mivel ez volt az első verseny, amit a tavaly elhunyt II. Erzsébet királynő nélkül izgultak végig, a könnyek így pedig a meghatódottságnak is szóltak, teljesen elérzékenyültek, és erről több felvétel is készült. Őfelségét nem lehetett még látni ennyire elérzékenyülten.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás