promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magyarul szólalt meg III. Károly, itt a szenzációs felvétel
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Őfelsége részben magyar származású, és érdekli is a nyelv.

III. Károly király egy harmincketted részben magyarnak vallja magát, hiszen a családjának ősanyja a korábbi Magyar Királyság területéről származik, és bizony egy brit főméltósághoz ment feleségül még korábban. És a brit királyi család bizony ezeket az információkat ismeri, tudja és nagy becsben tartja is. III. Károly például Erdély szerelmese, midnen évben ellátogat Erdélybe, ahol több nyaraló és ingatlan tulajdonosa is. Ebben az évben is nemrégiben járt erre, és ilyenkor mindig óriási médiafigyelmet kap, a lapok például tele vannak azzal is, hogy ezek az ingatlanok miylen csúcsszuperen néznek ki belülről, vagy éppen kívülről.

Mindig örmmel olvassák az emberek ezeket a sztorikat, hiszen elhelyeződik a hangsúly a nagy családi drámákról, a pletykákról, illetve Meghan Markle és Harry herceg ügyeiről is. Miközben valami elképesztő jó tartalmat kap az olvasó, tele érdekességgel öfelsége viselt dolgairól. Pédául arról, hogy viselkedik Erdélyben, a világ azon szegletében, amit imád.

Korábban a HírTV-ben is lehetett látni őfelségét, ahogy Erdélyben tevékenykedik, a zalánpataki ingatlan házvezetőnője, Tímár Éva pedig azt is elárulta, hogy III. Károly bizony érdeklődik a nyelvünk iránt. A házvezetőnő amúgy azt is megmutatta a felvételeken, hogy telik a király egy napja, és például arra is fény derült, hogy hol alszik őfelsége. A köszönés például már nagyon jól megy neki, de mindig be is köszön például, ha este elhagyja az ebédlőt. Sőt, még festeni is szokott, ha Erdélyben jár.

Így néz ki a zalánpataki ingatlan belülről, ahol Károly is meg szokott szállni:

Itt pedig a magyar megszólalása őfelségének:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás