promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási baj van? Vilmos herceg nem visel jegygyűrűt már
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az utóbbi időben a közösségi médiában nagyon sok kép jelet meg erről a jelenségről, sokan kérdezik, hogy mi baj lehet. Nos, a válasz egyszerűbb, mint gondolnánk.

A brit királyi család élete a sajtómegjelenések tükrében egy csomószor úgy tűnhet, mintha minden nap valami óriási dráma történne a családban. Az igazság ezzel sezmben az, hogy a média mindent sokkal jobban felnagyít, mint az valójában történik. Sőt, a brit királyi család kapcsán nagyon sokszor a misztikumot és a jövendölést, jóslást is behozzák a képbe. Ezzel párhuzamosan pedig még Nostradamus is megjelenik a képben, korábban például az ő általa még sok százévvel ezelőtt mondottakból szűrték le, hogy Harry herceg fog majd trónra kerülni II. Erzsébet uralkodása után.

Londonban például a Tower hollóihoz is kapcsolódik egy nagyon érdekes hagyomány, ugyanis úgy tartják a britek, hogy ha a hollók elhagyják a több száz éves építményt, akkor bizony összedől a monarchia. A turisták ezt már mind-mind tudják, akik az angol fővárosba látogatnak. A legenda azonban a hírek szerint nem is olyan régi, igazából egy 19. századi mese keverededett bele a valóságba.

Az elmúlt időszakban, és főleg III. Károly koronázása után, illetve Meghan és Harry családból való távozása után nagyon elkezdett a média foglalkozni az ambíciózus Vilmos herceggel, illetve a gyönyörű Katalin hercegnével. Sokszor a kapcsolatuk dinamikája is szóba kerül, miközben nagyon sokszor a közösségi médián terjednek pletykák kapcsolatuk válságáról, házasságukról, hoyg veszélyben van, korábban pedig szakértőket is már megkérdeztek egyes lapok, hogy mi történne, ha Vilmos és Katalin a válás mellett döntenének.

Nemrégiben azzal kapcsolatban terjedtek el a pletykák, hogy Vilmosnál kiszúrták, nem visel jegygyűrűt.

Régebben kevesebb médiafigyelem volt rajtuk, épp ezért nem is szúrhatták ki a rajongók sem, hogy Vilmos sosem viselte a jegygyűrűt, és a jövőben sem fogja, és ennke nagyon egyszerű oka van. Vilmos egyik kezén sem visel semmiféle ékszert, mert nem szereti ezeket. 2011-ben amúgy a palota közleményben reagált erre, ennek ellenére újra és újra felröppen a közösségi média terekben a pletyka, hogy más okból nem viseli.

Még több érdekesség érdekel a brit királyi családról?

(via Daily Mail)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás