promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Iszak Eszti bikinis fotójától még Gelencsér Tímea is tüzes hangulatba jött
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Iszak Eszti igazán bevállalós képet rakott ki magáról.

Iszak Eszti már több, mint egy éve vette át Mádai Vivien helyét a TV2 reggeli műsorában, a Mokkában, és a nézők hamar meg is kedvelték őt. Mindössze 18 éves volt, mikor bekerült a Topmodell leszek! című műsorba. Bár magassága nem érte el a 164 centimétert, ennek ellenére is beválogatták, és a produkciónak köszönhetően bejárta a világot - fotózták például Kínában, Japánban, Milánóban, Thaiföldön, és Hong Kongban.

Elmondása szerint igen nagy kihívás volt számára ez a műsor, előfordult, hogy 40 fokos lázzal, lázcsillapítókkal teletömve kellett a kamera elé állnia, hiszen nem tehette meg, hogy megvárasson egy 20 fős stábot, vagy hogy miatta mondják le az egész fotózást.

Műsorvezetői karrierjét 2010-ben indította el, amikor állást kapott a VIVA TV-nél, ahol egészen a csatorna megszűnéséig, 2017 októberéig tevékenykedett.  Emellett az RTL Klub StílusKalaut című műsorában is dolgozott műsorvezetőként, de 2016-ban A Konyhafőnök-ben is láthattuk versenyzőként.

Iszak Eszti most novemberben lesz 36 éves, és már foglalt a szíve, 2022-ben házasodott össze Gyurta Dániellel. Ez bizos rossz hír lehet azoknak, akik követik Esztit a közösségi oldalán, és mindig gyönyörködve nézegetik a fotóit. A műsorvezető ráadásul épp a napokban rakott ki magáról egy bikinis fotót, ami miatt még Gelencsér Tímea is tüzes hangulatba jött; a TV2 riportere néhány lángoló emojival tudatta Eszivel, hogy mennyire tetszik neki a fürdőruhás képe.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás