promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghan Markle bántalmazója ismét lecsapott: népszerű modell az új áldozat
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Érdekes felvétel került ki az internetre, amit most megosztunk veletek is. Vigyázat, vitaindító cikk következik.

A videó középpontjában a plus size influenszerként tevékenykedő Jaelynn Chaney áll. Az Instagramja szerint Plus Size Travelként definiálja magát, így valószínűleg elég sokat utazik. Ez a szenvedélye vezetett a mostani felháborodott, dühös videójához, amely a légitársaságok kövés emberekhez fűződő viszonyát firtatja. Szerinte megalázó a bánásmód, amiben az átlagnál testesebb emberek részesülnek és konkrét megoldással is előáll a a problémára: szerinte a légitársaságoknak mindenkinek annyi ülést kellene ingyenesen biztosítani, amennyin kényelmesen elfér az adott utas. Szándéka komolyságát mutatja, hogy már egy petíciót is benyújtott, hogy a követelése minél hamarabb megértő fülekre találjon és cselekvésre sarkallja a repülőtér személyzetét.

A modell/influenszer világutazóról itt láthattok képeket, valóban sokat utazik a közösségi médiája szerint, így el lehet képzelni mennyire költséges neki egy-egy utazás a plusz székek megvásárlásával:

A videó másik szereplője Piers Morgan, aki vitriolos nyelvű újságíró hírében áll és szókimondása bizony nem egyszer sodorta már bajba.

A legutóbbi húzása miatt összesen 57121 panasz érkezett be az őt foglalkoztató televízióhoz, ami után el is bocsátották a népszerű tévést.

Akkor Meghang Marklebe állt bele, az Oprah interjú után és igen kemény szavakkal illette az exhercegnét: Pinokkió hercegnőnek hívta és jelezte, hogy azt sem hinné el neki, ha papírról olvasná fel neki az aktuális időjárást.

Úgy látszik, hogy az esetből semmit nem tanult, ugyanis a most feszegetett téma is igen érzékeny, hiszen a testpozitívság virágkorát éljük, a véleménye pedig merőben szembemegy ezzel.

Jaelynn videójára azt reagálta, hogy nagyon egyszerűen juthat akármennyi plusz üléshez: vásárolja meg azokat a helyeket, amikre szüksége van. Hozzátette azt is, hogy nem lehet teljesen felelőtlenül, másokra mutogatva élni az életünket, ha zavar minket valami, tegyünk a változásért. Jelen esetben valószínűleg a fogyásra gondolt.

A kommentelők sem hagyták szó nélkül az esetet, sokan támadták az újságírót, azonban voltak akik egyetértésüket fejezték ki és örültek, hogy valaki ki meri mondani az igazságot.

Itt tudjátok megnézni teljes hosszában a videót, amiben benne van a modell felháborodott kérése, illetve az erre adott megsemmisítő riposzt is. Döntsétek el kinek van igaza:

Nektek mi a véleményetek? Jogos volt Morgan reakciója és vérlázító, amit az influenszer követel, vagy igazat adtok a plus size modellnek és valóban lehetnének velük figyelmesebbek a légitársaságok?

Forrás: port.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás