promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
226 kilót adott le a világ legkövérebb nője, felismerhetetlen lett - elképesztő fotó az átalakulásról
Borítókép:  YouTube.com/TheList (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kitartásból jeles.

A Mississippiből származó Christina Phillipset éveken át a bolygó egyik legkövérebb nőjeként tartották számon. 22 éves korára nem kevesebb, mint 318 kilót nyomott, ami már erőteljesen veszélyeztette az életben maradását is. 2012-ben jelent meg az „Élet 250 kiló felett" című valóságshow, amelyben Christina is szerepett kapott.

A nő úgy fogalmazott korábban, hogy csapdaként éli meg a testét, amelyben szíve szerint nem kívánna tovább létezni. Bevallotta azt is, hogyha sétál, gyakran eláll a lélegzete, illetve a súlyproblémái miatt több mint két évig nem hagyta el a lakását. 

[[c1]]

Azt is elmesélte a kameráknak, hogy főként a szülei miatt hízott el, akik hagyták, hogy gyorséttermi harapnivalókat rágcsáljon, miközben ő azért küzdött, hogy kontroll alatt tartsa az étrendjét. Christina felvette a kapcsolatot Dr. Younan Nowzaradan ismert orvossal egy gyomor-bypass műtét reményében, azonban a doktor figyelmeztette őt, hogy csak akkor mehet végbe az operáció, ha előtte súlyos kilóktól szabadul meg.

Ez vezetett ahhoz, hogy döbbenetes mennyiséget, csaknem 226 kilót fogyott Christina az utóbbi években, fejlődéséről pedig rendszeresen posztol közösségi média oldalára is.

„Az utóbbi időben bármikor, amikor látom, hogy a mérlegen emelkedik a kilók száma, hajlamos vagyok arra, hogy kiakadjak, és több napra is abbahagyom az evést"

- nyilatkozta a hölgy. 

Jelenleg is küzd azzal mentálisan, hogy feldolgozza hatalmas fogyásának tényét, és rendszerbe foglalja táplálkozási szokásait. Egy biztos, a változás elképesztő, ezt a lenti fotó is hűen ábrázolja.

Forrás: mirror.co.uk

Tekintsd meg Christina Phillips lenyűgöző átalakulásáról készült videót is alább.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás