promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hajdú Péter a kamerák előtt akadt ki, vágni lehetett a feszültséget a stúdióban
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ritkán lehet látni ilyen feszült pillanatokat a tévében.

Hajdú Péter hatalmas sikereket ért el az eddigi tévés pályafutása során, ami tele volt egészen komoly balhékkal, nem egyszer fulladtak botrányba a műsorai. Eléggé megosztó személyiségnek számít a műsorvezető, hiszen vannak, akik szerint rettenetesen csinálja azt, amit csinál, és olyanok is akadnak, akik egyenesen zseniálisnak tartják a munkásságát – az biztos, hogy megkerülhetetlen figurának számít a magyar hírességek között.

Hajdú Péter egyik legnagyobb dobása volt az Összezárva című műsor, amiben különböző hazai sztárokkal töltött el huzamosabb időt, miközben azok általában őszintén megnyíltak neki, és olyan is megesett, hogy elárulták a féltett titkaikat. Viszont voltak olyan vendégek, akikkel rendesen összefeszült a kamerák előtt a műsorvezető – többek között a Balázsékból ismert rádiós, Rákóczi Feri is ilyen volt.

Hajdú Péter és Rákóczi Feri éppen a gyereknevelésről beszélgettek, illetve arról, hogy mennyire fontos, hogy jó eredményeket érjenek el az iskolában a kölykök – majd kiütközött közöttük egy olyan véleménykülönbség, ami egészen indulatossá tette őket.

Rákóczi Feri azt vallja, hogy nem nagy tragédia, ha a gyerek például egy kettessel jön haza a suliból, Hajdú Péter szerint viszont nagyon fontos, hogy jól tanuljon. A műsorvezető magántanárt javasol azoknak a kölyköknek, akiknek nem megy a tanulás, és úgy gondolja, hogy általános iskolában a szülő felelőssége, hogy jól teljesítsenek az ifjoncok, így az apuka, anyuka hibája, ha bukik a diák – a rádiós eléggé felháborodott ezen, ő inkább hagyná, hogy plusz órák helyett bringázzon a barátaival a gyermeke, hátha egyszer világklasszis kerékpáros lesz belőle, nem akarja elnyomni ezt benne.

Valamilyen szinten mindkét félnek igaza volt, hiszen fontos, hogy jól tanuljon a gyerek az iskolában, de az is lényeges, hogy boldog és teljes gyerekkora legyen. Tény, hogy nem mindent használunk felnőttként, amit fiatalon megtanultunk a suliban, de akkor is fontos információkról van szó – a lényeg, hogy sikerüljön találni szülőként egy arany középutat, ami jó jegyeket és örömöt is eredményez.

Itt lehet megnézni a feszült, mosoly mögé rejtett indulatokkal teli jelenetet, aminek a végén Rákóczi Feri még azt is mondja, hogy ő hazamegy:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás