promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bíró Ica bikinis fotókkal árasztotta el az internetet, 66 évesen is csúcsformában van a Metál Lady
Borítókép:  youtube.com/Partizán (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bíró Ica fürdőruhás fotóiról beszél az egész ország, és ez nem meglepő.

A '80-as, '90-es évek egyik legfelkapottabb magyar modellje volt Bíró Ica, akit sokan csak a kártyanaptárak királynőjeként emlegetnek. Igazi szexszimbólumnak számított, akinek a poszterei rengeteg falon ott díszelegtek, nem volt olyan ember hazánkban, aki ne ismerte volna őt – de manapság leginkább a balhéi miatt hallhatunk róla, tavaly Schobert Norbival is rendesen összerúgta a port:

Bíró Ica kilakoltatási botránya is elég nagy visszhangot kapott a bulvárlapokban, szóval bőven akadtak olyan történések az életében, amikről sokat beszéltek az emberek az utóbbi években. Most viszont teljesen más a téma, ugyanis a Metál Lady nemrég kirakott magáról egy friss, bikinis fotót, ami olyan pozitív fogadtatásban részesült, hogy a híresség úgy döntött, készít magáról még pár fürdőruhás felvételt.

Egyenesen elárasztotta bikinis képekkel az internetet Bíró Ica, aki fantasztikusan néz ki, de sokakban felmerült, hogy esetleg plasztikáztatta magát, azért van ennyire csúcsformában 66 évesen.

A modell teljes mértékben tagadta a vádakat, és elmondta, hogy a szülésen és a mandulaműtéten kívül soha nem ért szike a testéhez – sőt, a legújabb fotóin még csak smink sincs rajta, szóval igazán természetes a megjelenése, ezért is esik jól neki az a rengeteg dicséret.

Bíró Ica a Mokkában elmondta, hogy a könyvében benne van a szépségének titka (legalábbis annak egy bizonyos része), de most is új dolgokkal kísérletezget, és lehet, hogy majd azokat is papírra veti egyszer. Próbál pozitívan tekinteni a jövőre, és maga mögött hagyni a régi dolgokat, rengeteg izgalmas projektben benne van a keze, és elkezdett riporterkedni is, amit nagyon élvez.

Itt lehet megnézni a Bíró Icával készített interjút:

Itt pedig egy kis ízelítő a friss bikinis képeiből:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás