promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Patkányfejet talált a menzai pörköltben a tanuló, megdöbbentő az eltussolás mértéke
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Horrorisztikus borzalom a tányéron. Patkányfejet talált a hallgató. 

A közétkeztetést igénybevevők talán legdurvább rémálma teljesült be egy kínai fősikolásnak. A nemzetközi médiában meg nem nevezett fiatal még június elején szerette volna elfogyasztani az ebédjét. Azonban főiskolás fiú még viszonylag időbne észlelte, hogy egy patkányfej fekszik a tányérján lévő raguban. Azonnal a menzán dolgozó "konyhásnénikhez" fordult, ám egyből ellenállásba kellett futnia. Ugyanis a szakácsok szerint csupán egy zilált állapotban lévő kacsanyakról volt szó. A diák ragaszkodott igazához, lévén szőrösnek találta a húsos falatot, és még a patkány fogait is felismerni vélte. A további botránykeltést megelőzvén a konyhások azonnal megsemmisítették a kérdéses ételt, és újra kiszolgálták az ekkorra már étvágyát vesztő fősulist. 

A hatóságok különböző szervezetei azóta többször is kihallgatták már a fiút, aki nem csak az érintett menza, hanem az egész kínai közétkeztetés rossz hírét keltette így nemzetközi szinten is. Az illetékes szervek még az étkezőben és a konyhában lévő kamerák felvételeit is megvizsgálták, hogy miként kerülhetett egy patkányfej az ételbe. Sőt, egyáltalán annak próbáltak utána járni a nem túl jó minőségű videókkal, hogy látszik-e a rágcsáló.

Azonban a beazonosítás nem sikerült, bár a tanulút sikerült meggyőzniük arról, hogy tévedett. Ugyanis a fiatal srác nemrég már azt nyilatkozta, hogy sajnálja a hangulatkeltést, és biztos benne, hogy az általa kifogásolt darab is kacsanyak darab volt.

Érdekesség, de korábban már kis hazánkban is sor került bizarr meglepetések tálalására egy-egy menzán. 2020. tavaszán a második kerületi polgármester saját maga talált az ovisok tányérjai között címeres poloskákat. A sokat átkozott lények ugyan nem ártalmasak az egészségre, ám komoly problémát vetett fel jelenlétük a helyszínen. Hat esztendővel ezelőtt pedig gyümölcsmoly lárvája, azaz kukacok okoztak riadalmat több vidéki iskolában. A botrány egy dunakeszi intézményben robbant ki, ahol egy fiú a mákos tésztájában találta meg a fehér, fickándozó lárvákat. Az illetékes cég akkor ezt azzal magyarázta, hogy a desszertként felszolgált szilvából szédültek át a kártevők a második fogásra. Olcsó kifogás, de állítólag komolyabb elszámoltatásra ebben az esetben sem került sor.

Te találkoztál már felháborító "vendéggel" a tányérodon a munakhelyi kantinban vagy a suli büfében? Írd meg nekünk most!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás