promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kegyetlenül magára hagyták a kiskutyát, a szívszaggató reakciójától neked is azonnal könny szökik a szemedbe
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Azt már régóta tudjuk, hogy az állatok a legnagyobb színészek, azonban ez a kiskutya minden eddig látott állatkán túltesz.

Nem mindennapi felvételnek lehetünk tanúi, ugyanis egy kutyus olyan ördögi elmeként manipulálja a gazdáját, amire gyakorlatilag nem találunk szavakat.

Valószínúleg a felvett jelenet mindennapos és a kisördögnek már-már programszerűen keseríti meg a gazdi reggelét, hiszen nincs az az ember, aki jó szívvel el tudna menni otthonról, még akkor sem, ha történetesen munkába kellene indulni.

Valószínűleg a kutyatulajdonos ezt elégelte meg és meg akarta mutatni a nagyközönségnek, hogy micsoda tortúrát kell kiállnia kiskedvence által.

A történet egyszerű: a lány, aki a felvételt készítette egy átlagos hétköznapon el szeretne menni dolgozni. Ott van azonban a kiskutya, aki valószínűleg pontosan tudja, hogy mi lesz a készlődés vége és semmiképpen sem akar egyedül maradni.

Két lábra ágaskodik hát, mint akinek fogalma sincs, hogy mi fog történni (pedig valószínűleg már ez is az előadás része) és mikor meghallja a bűvös szavakat:

,,Frankie. Mennem kell dolgozni."

Akkor kezdődhet az igazi műsor. A vicces kedvű videókészítő még szavakat is adott a csöppség szájába, aki olyanokkal próbálja elvenni a kedvét az indulástól, hogy:

Miért hagysz hátra engem? Miért hagysz itt?

Hiába kérleli szépen a gazdi, hogy ne nézzen így, mert megszakad a szíve és biztosítja róla,hogy nagyon szereti és haza fog hozzá térni, a zaklatott kisállatot ez egyáltalán nem nyugtatja meg.

A szemecskéi könnybe labadnak, remegni kezd, majd félrenéz és a következőket gondol(hat)ja:

Csak menj, hagyj magamra, vissza se nézz.

Végül aztán a gazdi kérlelve könyörögve felé nyúl, megsimizi a pocakját, amitől a kutyus eldől, de a végtelen nihil amibe a magány taszítja nem ér véget:

Nem érdekel semmi.

És az ágyba fúrva a kis arcát folytatja tovább az egyszemélyes performanszot, hátha ez a nap más lesz mint a többi és otthon marad az élete értelme.

Itt pedig a videó, a megtekintése sírással egybekötött nevetéssel fog járni:

Nektek is megszakadt a szívetek? Van esetleg hasonló kedves, vicces, aranyos felvételetek kisállatokról? Küldjétel el nekünk az info@promotions.hu címre, mi pedig megírjuk, derüljenek rajta mások is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás