promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A nő befogadott egy aranyos kutyát, a család életét felforgató igazság csak évekkel később derült ki
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az élet néha meglehetősen fura helyzeteket produkál, amelyek olykor meglehetősen félelmetesek.

Tévedni emberi dolog, és erre a történelem folyamán számtalanszor láthattunk példát is, hogy bizony beláthatatlan következményekkel járt egy-egy olyan hiba, amelyet már a legelején fel kellett volna ismerni. De még az is megeshet, hogy nem is hallottunk volna a hibáról okulásként, ha a tévedést már csírájában észreveszik.

Az érdekesség, a sztori Kínában történt meg, és minden ott kezdődött, hogy a család befogadott egy kutyust, aki még kicsi volt, így nehezen is tudták megállapítani a jószág fajtáját, valószínűleg keveréknek gondolták, egy olyan keverék ebnek, akiben van némi tibeti masztiff vonal is, hiszen egyre nagyobbra nőtt. A családot pedig elsősorban az döbbentette meg, hogy a kutyus étvégya elképesztően nagy volt.

Napi egy doboz gyümölcs, és két zacskó tészta, ahogy az Independentre hivatkozva írja a 24.hu.

A család egy idő után azt vette észre, hogy a kutya nő és csak nő, és mintha a növés nem is akarna abbamaradni. Már jóval túlmutatott az állat mérete egy kifejlett tibeti masztiffénál, így eljött az idő, hogy megkérdőjelezzék a kutya méretei alapján, hogy valójában kutyáról van-e szó. Az elbizonytalanodás oka az volt, hogy a tibeti masztiff arca és feje tényleg nagyon hasonlít egy medvéjére nagyon sok esetben, ám a kutya 60-70 kilósra nő meg. A család házikedvence pedig már bőven e fölött volt.

A család végül egy tisztviselőt hívott ki, aki a vizsgálatok után megállapította, hogy a kutya valójában medve, méghozzá egy nagyon is veszélyeztetett faj, az ázsiai fekete medve egyik példánya.

Így néz ki amúgy a tibeti masztiff, esetünkben pedig egy medvét tévesztettek vele össze:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás