promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Saját testével védte agresszív gazdájától kölykét az anyakutya, kettőjük köteléke legyőzhetetlen
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Aki tartott már bármilyen kisállatot, az tudja, hogy a sok boldog pillanat bizony kellemetlenséget is tudnak okozni. Ezzel szembesült az a kutyatartó is, aki egy elrágott kábelt talált a lakásban.

A legtöbb ember ilyenkor bosszakodik egy sort (én macskatartó voltam, ezáltal teljesen természetes, hogy a fülhallgató, a töltőkábel, a cipőfűző, a hajgumi és bármilyen ékszer csak fogyóeszköz) és továbblép, azonban ez a gazda móresre szerette volna tanítani a kis elkövetőt.

Az, hogy ki követte el a rosszaságot nem igazán volt kérdéses, hiszen ott ült a leamortizált eszköz mellett az apróság. Valószínűleg a nagyobb kutya már jobban képben van a mit szabad és mit nem szabad témakörével, mert már ott ül aggodalmas tekintettel a kölyke fölött, amikor elkezdődik a videó. Tudja, hogy ennek durva leszidás lesz a vége. A férfi csakhamar rá is kezd a fenyítésre, idegesen, ingerülten mutogatja a tönkrement tárgyat és fenyegetően mutogat a kiskutyára, aki édesanyja ölelésében ácsorog, már akkor is.

A megdöbbentő rész ezután jön, ugyanis a férfi nyomatékosítva a nevelést leveszi a papucsát. Erre az anyakutya már tudja, hogy mi következik (reméljük, azért nem gyakran találkozott ezzel a fajta megtorlással) és mikor a férfi a kicsinye felé suhint, akkor a mancsával állítja meg a férfi kezét, a kicsit pedig még jobban magához húzza, eltakarja a szemeit és a füleit, hogy hallania se kelljen ezt a szörnyűséget.

A férfi többször próbál lesújtani, azonban az anyuka mindannyiszor védelmébe veszi a csintalan kutyust és nem hagyja, hogy bármi bántódása essen.

A kommentelők szerint a videó felháborító, a férfit kellene papuccsal megverni és embertelen az, ahogy ijesztgeti szegény állatokat. Rengetegen revansot követeltek.

Itt tudjátok megnézni a teljes videót, lehetséges, hogy zsepi bekészítése nem fog ártani.

Ti mit szóltok a videóhoz? Szerintetek is túl szigorúan kezelte az incidenst a kutyák gazdája?

Nektek van hasonlóan cuki, megható, szomorú, megdöbbentő állatos felvételetek? Ha igen, akkor küldjétek el nekünk egy rövid sztorival az info@promotions.hu címre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás