promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási gond van Tóth Gabi kislányával, az énekesnő kétségbeesve kért segítséget
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi és Krausz Gábor is mindent megpróbált, de kénytelenek voltak segítséget kérni.

A sztárpáros élete még 2019 decemberében változott meg teljesen, amikor megérkezett az életükbe a kislányuk, a különleges nevű Hannaróza. A második nevét, a Máriát Tóth Gabi édesanyja után kapta.

Krausz Gábor akkor elárulta, hogy a kislányuk császármetszéssel jött a világra. A séf nem hagyta egy pillanatra sem magára a párját, végig bent volt vele a műtőben.

A család sokáig Budapesten élt egy lakásban, de idén tavasszal úgy döntöttek, hogy vidékre költöznek, és egy nyugodtabb környezetben nevelik fel Hannarózát. A pár Szentendrét választotta új lakhelyéül, ahol egy kertes házat vettek meg. Tóth Gabi elmondta, hogy mindig is szerette a természet közelségét és a nyugodt környezetet, gyereket nevelni itt meg igazi álom.

Mint minden költözésnél, vagy házfelújításnál, itt is voltak nehézségek, ami alaposan megviselte a sztárpárost. Tóth Gabi először a hitelfelvétel miatt aggódott, utána lebetegedett a család, ráadásul a ház sem lett időben kész, így sokáig egy panzióban kellett meghúzniuk magukat. Most azonban már ott vannak, és szép lassan haladnak affelé, hogy minden tökéletes legyen.

Amikor az ember a nyakába veszi ezeket az új felelősségeket, akkor tudja, ha éppen le lett tudva egy probléma, akkor érkezik majd futószalagon egy másik. Tóth Gabinak és Krausz Gabinak nem a házzal, hanem sajnos a lányukkal van gondjuk. A sztárpár most azon aggódik, hogy Hannaróza nem igazán akar enni, és őrülten válogatós lett.

„Kérdés tehát: mit tegyünk, ha a gyerekünk nem eszik az oviban sem? Nektek mi vált be? Van olyan >>elvetemült<<, aki csomagol ételt a biztonság kedvéért? Mennyi ideig tarthat ez az állapot még? És egyáltalán, miért nem eszik már 3,5 évesen?”

- kérdezte kétségbeesetten Tóth Gabi a blogján, amit a Bors szúrt ki.

Krausz Gábor séfként persze rengeteg különlegességgel igyekezett kedveskedni a kislánynak, de az még mindig csak a rántott húst, vagy éppen a krumplifőzeléket eszi meg. A párost már az óvónők is megnyugtatták, hogy ez a jövőben változni fog.

A szakértők szerint egy gyermeknek több mint 10-szer is meg kell kóstolnia új ételeket, mielőtt megszeretné őket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás