promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutálkínos videó került ki Majkáról, ezt mégis hogy gondolta a rapper?
Borítókép:  youtube.com/Partizán (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezt lehet, hogy inkább nem kellett volna.

Majka már 2002-ben, a Való Világ első szériájában is egy kifejezetten érdekes figura volt, nem csoda, hogy hatalmas sztár lett belőle az évtizedek alatt. Először rapperként alkotott maradandót, majd műsorvezetőként is, jelenleg pedig egy megkerülhetetlen alaknak számít Magyarországon – hamarosan a Sztárban sztár leszek! következő évadában láthatjuk őt Tóth Gabi mellett.

Aki nézte a TV2 sikerműsorának előző szezonjait, az tudja, hogy Majka és Tóth Gabi nem mindig vannak közös nevezőn, hiszen megesett, hogy elég keményen összevesztek, az énekesnő ki is vonult a stúdióból – de olyan is előfordult, hogy annyira egy húron pendültek, hogy közösen hoztak piszok kellemetlen helyzetbe egy versenyzőt, és erről videó is készült annak idején.

Nos, úgy tűnik, hogy Majka és Tóth Gabi kapcsolata ismét harmonikus, ugyanis készítettek egy közös TikTok poénvideót – de a visszajelzések alapján lehet, hogy nem kellett volna.

Majka és Tóth Gabi éppen a Sztárban sztár leszek! következő évadának válogatóit forgatják, és valószínűleg volt egy kis idejük, így született meg a humorosnak szánt videó, amin voltak, akik jót nevettek, de páran ki is akadtak miatta, hiszen rettenetesen kínosnak érezték.

A poénvideón az látható, ahogy Majka éppen Gáspár Zsolt szövegére tátog, miközben Tóth Gabi mögötte grimaszolgat, mintha megőrült volna. Ez alapvetően nem lenne problémás, de Győzike testvére éppen azt mondja a hangfelvételen, hogy „be kell vinni Balassagyarmatra az elme és gyógyintézetbe, mert ott tudják meggyógyítani őtet, mert ő neki nagy baja van, nem kis baja van, nagy baja van” – vagyis Majkáék azon viccelődtek, hogy valakinek (a kommentelők szerint Gáspár Győzőnek) komoly mentális problémái vannak, Gáspár Zsolt pedig az aggodalmát fejezi ki.

Majka és Tóth Gabi persze minden bizonnyal egyáltalán nem akart rosszat, hiszen ez a Gáspár Zsolt-féle hangfelvétel mostanában több poénvideót is megihletett TikTokon, igazi mém lett belőle, szóval a két híresség csak beállt a sorba, és ők is meglovagolták ezt a trendet, hátha szórakoztatni tudnak az alkotásukkal másokat. Ez bizonyos szinten sikerült is, hiszen a kommentelők többsége értékelte a szösszenetet, de azért így is kiakadtak páran.

Itt lehet megtekinteni Majka és Tóth Gabi poénvideóját:

Akit érdekel, az itt megnézheti Liptai Claudia interjúját Majkával – érdemes megtekinteni, nagyon érdekes és szórakoztató beszélgetés:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás