promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka felháborító viselkedésére nincsenek szavak, minden idők egyik legmegalázóbb pillanatát hozta össze a tévében
Borítókép:  youtube.com/Partizán (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Azóta se volt ilyen kellemetlen pillanat a magyar tévében.

Akármit is gondol az ember Majkáról, ő egy megkerülhetetlen alak Magyarországon, hiszen sikert sikerre halmoz a színpadon zenészként, illetve a tévében is különböző pozíciókban, szóval összességében elképesztően népszerű. Számtalan műsorban tűnt fel az évek alatt, egyebek között nemrég a Zsákbamacskában láthattuk őt, illetve a Sztárban sztár leszek!-ben is – utóbbiban olyan pillanatokat okozott, amikről azóta is sokan beszélnek.

A Sztárban sztár leszek! egy olyan izgalmas tehetségkutató műsor, amiben civilek mutathatják meg az énektudásukat, és hogy mennyire jó előadók, ha esetleg más bőrébe kell bújniuk. Természetesen a válogató szokta okozni a legmókásabb pillanatokat, hiszen ott mutatják meg azokat a különleges jelentkezőket, akik néha őrülten szórakoztató, vagy fájdalmasan rettenetes produkciókkal készülnek – de van, hogy az ítészek kicsit túlmennek egy határon, mikor egy olyan előadást látnak, ami nem tetszik nekik.

Köllő Babett, Tóth Gabi, Pápai Joci és Majka voltak a Sztárban sztár leszek! legutóbbi évadának Mesterei, nagyon sok kifogásolható minőségű produkciót kellett úgymond „végigszenvedniük”, így érthető, hogy egy idő után elegük volt – arra viszont nincs mentség, hogy miért kellett egyenesen megalázniuk az egyik versenyzőt, aki egy Mariah Carey dallal készült, de sajnos nem sikerült túl jól előadnia.

A mindössze 24 éves Sztárban sztár leszek!-versenyzőn látni lehetett, hogy nagyon fél, izgul, Pápai Jociék próbálták bátorítani őt. El is kezdte félénken az éneklést, de Majka úgy gondolta, hogy mókás lenne, ha közben úgy csinálna, mintha felszedné, és felkérné táncolni Tóth Gabit a dalra – de arra nem gondolt, hogy ez mekkora tiszteletlenség a színpadon álló személlyel szemben, hiszen így eltereli róla a figyelmet, és még a produkcióra se tudnak koncentrálni az emberek.

Az volt mindennek a teteje, mikor a táncikálás után Majkáék felmentek a színpadra a kifejezetten rosszul teljesítő versenyzőhöz (aki láthatóan nagyon kellemetlenül érezte magát), majd Tóth Gabi megragadta a mikrofont és elkezdte tökéletesen elénekelni helyette Mariah Carey slágerét, miközben a rapper megtáncoltatta őt – majd úgy, ahogy van, értékelés nélkül levezették őt a színpadról, ezzel „megkoronázva” számára a teljesen megalázó élményt.

Még Till Attilán is lehetett látni, hogy vegyesek az érzelmei, mivel valóban egy nem túl fényes produkcióról volt szó, de Majka és Tóth Gabi felháborító viselkedése akkor sem volt indokolt. Nem csoda, hogy ezek után hatalmas botrány alakult ki, hiszen az emberek kiakadtak azon, hogy a két híresség így bánt a Sztárban sztár leszek! versenyzőjével.

Itt lehet megnézni a hihetetlenül kellemetlen jelenetet, ami sokak szerint a magyar televíziózás egyik mélypontja:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás