promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi elcsukló hangon mesélt a szörnyűségről, gyomorforgató dolgot kellett átélnie
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rémálomba illő, ami Tóth Andival történt.

Tóth Andi az utóbbi években felküzdötte magát a magyar zenei élet élére, az ország egyik legkeresettebb, legfelkapottabb énekesnője lett, de pár hete sokak meglepetésére bejelentette, hogy visszavonul. A rajongói nagyon elszomorodtak ettől, de természetesen támogatták a hírességet, hiszen nekik is az a legfontosabb, hogy ő jól érezze magát – főleg, hogy nemrég ért véget a kapcsolata a VALMAR énekesével, Marics Petivel.

Szerencsére nem tűnt el Tóth Andi, hiszen kifejezetten aktív a közösségi oldalán, ahol nemrég elég nagy port kavart egy bevállalós poszttal. Rég volt már, hogy ekkora botrányba keveredett a csinos híresség, akit annak idején folyamatosan azzal támadtak, hogy „magamutogató”, és a testével próbál celebkedni – ez persze nem így van, hiszen rengetegszer bebizonyította már, hogy elképesztően tehetséges énekesnő.

Tóth Andival most olyan szörnyű dolog történt, ami sokak rémálma, őt is rendesen megtörte a gyomorforgató eset.

Tóth Andi elmesélte a közösségi oldalán pár Insta Storyban, hogy van neki egy kis pohara, amiből a szörpöt szokta inni. Szokás szerint bele is kortyolt, majd furcsa dolgot érzett a szájában. Kiköpte, amit felszívott, és kiderült, hogy egy százlábú volt az, ami valószínűleg megbújt a szívószálban – az énekesnő érthető módon rettenetesen kiakadt ezen, főleg, hogy retteg a bogaraktól, rovaroktól.

Elcsukló hangon, láthatóan nagyon felzaklatott állapotban osztotta meg a történetet Tóth Andi, aki utána még azt is elmondta, hogy ezek után elmegy hányni. Valóban gusztustalan, ami vele történt, valószínűleg senki se lett volna a helyében – ezek után pedig úgy tűnik, hogy nem kell arra számítanunk, hogy az énekesnő valaha is elvállalja a szereplést a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben, ahol rendszeresen rovarokat kell enniük a játékosoknak.

Valaki felrakta a YouTube-ra Tóth Andi Insta Storyjait, itt lehet megtekinteni az énekesnő beszámolóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás