promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néznek ki most a Rendőrakadémia népszerű színészei, keményen fogott az idő ceruzája
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Rendőrakadémia filmek sok ember otthonába csempésztek vidámságot, gyakorlatilag a Csupasz pisztollyal felváltva valamelyik kereskedelmi csatorna műsorán minden héten megtalálhatóak voltak.

A filmeket 1984-1985-ben forgatták, így majdnem 40 év telt már el azóta. Felfoghatatlaul sok időnek tűnik, azonban a filmek semmit sem vesztettek a klasszikus értékeikből és ma is ugyanolyan humorosnak hatnak, mint a maguk idejében.

A lenti felvétel az 1. és a 2. rész színészeit állítja középpontban.

A videó nézése közben hamar el is szomorodunk, rengetegen ugyanis sajnos már nincsenek az élők sorában, akik pedig még sikeresen átvészelték ezt a 40 évet, azokon is ott az idő kíméletlen vasfoga.

A történet igen egyszerű, hátha valaki már nem emlékszik rá: Az első részben az újoncok bekerülnek az akadémiára és bősz szárnypróbálgatások közepette próbálják szeretnivaló rafináltsággal a rendszert, hogy aztán a végén igazi, becsületes, szolgálatkész rendőrökké váljanak. A második részben ezt folytatják, amelyben az akadémia tanulói a sikeres vizsgák után kipróbálhatják magukat a való életben is. Ebben a részben már éles bevetésre mennek, valódi bűnözőkkel találkoznak és ki-ki hozzá illő, vagy éppen ellentétes társat kap mellé. A helyzetkomikum garantált.

Mahoney (Steve Guttenberg), Tackleberry (David Graf), Jones (Michael Winslow), Hightower (Bubba Smith) és Hooks (Marion Ramsey) kalandjait viszi tovább a film, szerelemmel, árulással, ármánykodással megfűszerezve.

A videóban a fontosabb szereplők tűnnek fel, ha láttad a filmet, akkor azonnal tudni fogod, hogy pontosan kikről van szó.

A kérdéses videót itt nézhetitek meg, határozottan megdöbbentő így egymás mellett látni a színészeket az időskori önmagukkal.

Itt a második rész szereplőgárdája:

Ebben pedig az első rész kedvenceit sorakoztatták fel:

Nektek melyik régi film volt a kedvencetek? Mi az, amit még ma is újra és újra meg tudtok nézni, ugyanolyan lelkesedéssel, mintha először láttátok volna?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás