promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Videó is készült róla, ahogyan Majka durván bántalmaz egy hírességet
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sebestyén Balázs anno alaposan megkapta a magáét Majkától, és nem ez volt az első eset.

Nagy utat tett meg Majoros Péter, vagy ahogy már az egész ország ismeri, Majka, aki még a Való Világban tűnt fel. Bátran ki lehet mondani, hogy az RTL valóságshowjából ő tudott a legtöbbet profitálni, hiába csak a második helyet szerezte meg anno.

Az Ózdról indult híresség talán nem is gondolt bele, hogy az út, amin megindul, sokkal fentebb visz majd, mint amit megálmodott. Persze rengeteget is tett a sikerért, és igyekszik ezt folyamatosan fenntartani.

Majka koncertjeire azonnal elkapkodják a jegyeket, a tévében pedig bármikor kap munkát, míg úgy is, hogy a legutóbbi műsora, a Zsákbamacska új változata nem sikerült túl fényesen a TV2-n. Ha ez nem lenne elég, a Forbes is megválasztotta Magyarország legértékesebb celebjének a legutóbbi listáján. Meglátjuk, hogy ezt a helyet sikerült-e megtartania.

Sebestyén Balázs sokáig fej-fej mellett haladt Majkával az első helyért, de most csak az ezüstérem jut neki. Az ózdi rappersajtóemlítésekkel, címlapszereplésekkel és az online metrikával előzte meg Balászt.

Persze egyáltalán nem ellenségek ők, hanem nagyon is jóbarátok. De akkor miért van fent egy videó az interneten arról, ahogyan Majka durván pofán vágja Sebestyén Balázst?

A YouTube videó alatt azt írják, hogy állítólag egy squash-meccset játszottak, és a fogadásukba benne volt, hogy a vesztes fog kapni egy pofont a másiktól. Majka alaposan kiélvezte a helyzetet, és hát ez abban is látszik, hogy felvételt akart készíteni a dologról.

Sebestyén Balázsnak nem ez volt az első eset, hogy fogadást veszít el a barátja ellen. Volt olyan is, hogy a rádióműsorában Majka dalokat kellett rappelnie, ráadásul egy egész héten keresztül. Az ózdi pofonon legalább ennél jóval hamarabb túlesett.

Sebestyén Balázs kicsi pofont kért, de egy pillanatig csillagokat látott, majd padlót is fogott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás