promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sebestyén Balázs egy dolgot megbánt, de azt nagyon - Botrányos, de mégis sokan egyetértenek vele
Borítókép:  youtube.com/Partizán (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rengetegen meglepődtek Sebestyén Balázs szavain.

Sebestyén Balázs már hosszú évek óta az egyik legnagyobb hatással bíró híresség Magyarországon, hiszen nagyon sikeres, rengeteg helyen ott van, ráadásul a rádióműsorának köszönhetően igazi véleményvezérnek számít, mivel sokan hallgatják reggelente a gondolatait a különböző témákkal kapcsolatban – most is a Balázsék egyik adásában hangzott el egy olyan dolog, ami elég megosztó.

2020-ban szinte az egész világot megváltoztatta a koronavírus-járvány, ami rohamosan terjedt, hazánkban is komoly gondokat okozott. Sokan várták akkor, hogy legyen végre egy vakcina, ami valamennyire megvéd minket a betegségtől, és végül lett is, ráadásul több fajta. Az emberek többsége beadatta magának az oltást, de már akkor is voltak, akik nem akartak élni vele különböző okoknál fogva. Manapság már csak rossz emlékként tekintünk vissza erre az időszakra, a COVID-19-ről pedig már-már úgy beszélünk, mint egy egyszerű influenzáról – ez pedig eléggé elgondolkodtatta Sebestyén Balázst.

Sebestyén Balázs a Balázsék egyik adásában megkérdezte a minap a műsorvezetőtársaitól, Vadon Janitól és Rákóczi Feritől, hogy utólag vajon megbánták-e, hogy beadatták maguknak a vakcinát.

Kiderült, hogy Sebestyén Balázs nagyon-nagyon megbánta már, hogy annak idején ő is megkapta a vakcinát. Ennek a pontos okait nem árulta el, de a téma bedobása közben célzott arra, hogy most is úgy élünk, mint a koronavírus-járvány előtt, ráadásul az embereknek valószínűleg sejtésük sincs arról, hogy pontosan mit is adattak be maguknak – azt is hozzátette, hogy annak idején ez jó döntésnek tűnt, főleg, hogy mindenki vissza akarta kapni a régi életét, és ehhez kellett az oltás is.

Maga a téma már évek óta nagyon megosztó, éppen ezért sokan voltak, akik egyetértettek Sebestyén Balázzsal, és persze olyanok is bőven akadtak, akik nem, ráadásul jól meg is lepődtek. Persze már nem igazán lehet ezzel mit kezdeni, mivel időgép hiányában nem tudunk változtatni a múlton, de az biztos, hogy mindkét oldalt meg lehet érteni, akármennyire is botrányos tud lenni néha az eszmecsere ezzel kapcsolatban – amúgy nemcsak Sebestyén Balázs bánta meg a vakcina beadatását, hanem Schobert Norbi is, aki szerint „több problémát okozott, mint védelmet”.

Itt lehet meghallgatni egy részletet Sebestyén Balázsék műsorából, amiben a fent említett témáról beszélgetnek:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás