promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka vagy Ördög Nóra? Döntsd el, hogy ki a legjobb magyar műsorvezető! - Szavazó
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Neked kell eldöntened, hogy ki a legjobb műsorvezető Magyarországon.

Rengetegen szeretnek tévézni Magyarországon, a különböző csatornák pedig folyamatosan versengenek a közönség kegyeiért. Nagyon izgalmas a hazai műsorkínálat, de általában nem is maga a program, hanem a műsorvezető az, aki képes megragadni az emberek figyelmét – vagyis rengeteg múlik azon, hogy ezek a hírességek milyen munkát végeznek a képernyőn, hiszen mondhatni ők az adott műsor arcai.

Ördög Nórát már rengetegszer megválasztották az év női műsorvezetőjének, de legutóbb trónfosztás történt, ugyanis Lékai-Kiss Ramóna lett a befutó. Viszonylag ritkán tör be új arc a tévébe, hiszen általában a jól bevált, ismert, közkedvelt személyiségeket foglalkoztatják a csatornák, így se a TV2-re, se az RTL-re nem jellemző az, hogy túlzottan bátor lenne ilyen szempontból – bár vannak azért ékes kivételek.

Már csak az a kérdés, hogy vajon ki Magyarország legjobb műsorvezetője?

Nem számít a nem, a kor, a csatorna, hiszen az a lényeg, hogy ki a legjobb, ki az, aki igazán össze tud tartani egy műsort, képes megragadni a figyelmünket és sosem okoz csalódást. Sokak számára a szórakoztatás a legfőbb szempont, de van, akinek a felkészültség – most pedig mindenki eldöntheti ezzel a szavazással, hogy ki a legjobb a magyar műsorvezetők közül.

Alábbi szavazásunknál minden egyes tételnél eldönthetjük egyetlen kattintással, hogy melyik jó (zöld nyíl felfelé), és melyik rossz (piros nyíl lefelé), mintha csak uralkodók lennénk, akik a hüvelykujjukkal döntenek mások sorsáról. Naponta egyszer lehet végigkattintani ezeket a tételeket, amik voksai segítenek végérvényesen eldönteni, hogy: ki Magyarország legjobb műsorvezetője?

Szavazásra fel – aki szerinted jó műsorvezető, annál kattints a zöld nyílra, aki pedig szerinted rossz műsorvezető, annál kattints a piros nyílra:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás