promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hosszú Katinka megmutatta a méregdrága luxuskocsiját, amiről a legtöbben csak álmodoznak
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem akármilyen autóról van szó, igazán csodálatos ez a figyelemfelkeltő járgány.

Kevés olyan sportoló van, aki annyira sikeres tud lenni, mint Hosszú Katinka. A világklasszis úszónőnk három olimpiai aranyéremmel és még rengeteg elismeréssel a háta mögött szinte mindent elért, amit csak lehetett, számtalanszor büszkévé tette az egész országot. Nem csoda, hogy még a budapesti Madame Tussauds kiállításon is helyet kapott egy róla mintázott, életnagyságú viaszfigura.

Nemrég vált elérhetővé Netflixen a Katinka című dokumentumfilm is, ami hatalmas érdeklődést váltott ki az emberekből, ez pedig szinte biztos, hogy megmelengeti az olimpikon szívét, még úgy is, hogy éppen élete eddigi legnagyobb és legfontosabb kalandjára készül: Hosszú Katinka éppen az első gyermekét várja a férjétől, Gelencsér Mátétól, akivel már valószínűleg nagyon izgatottak a pici érkezése miatt.

Hosszú Katinka nem éppenséggel egy olyan híresség, aki a nyilvánosság előtt éli a hétköznapjait, sőt, kifejezetten nagy becsben tartja a magánéletét, így alig lehet tudni róla valamit. A várandósságát is sokáig csak találgatták, így mindig nagy dolognak számít, ha a követői, rajongói, szurkolói kicsit közelebb kerülhetnek hozzá – ilyen dolog például az is, hogy vajon milyen kocsija van.

Hosszú Katinka 2 évvel ezelőtt megmutatta, hogy egy gyönyörű, méregdrága Mercedesszel jár – egy olyan csúcsautóval, amiről sokan csak álmodoznak.

Az még egyelőre kérdéses, hogy a sportolónak még mindig ez a kocsi a hű társa az utakon, vagy már lecserélte esetleg, de azóta nem igazán posztolt autós tartalmakat, ez pedig arra enged következtetni, hogy valószínűleg még mindig ezzel a járművel közlekedik – jelenleg pedig minden bizonnyal extra figyelmet fordít a biztonságra és kényelemre az éppen várandós Hosszú Katinka.

Íme Hosszú Katinka 2 évvel ezelőtti posztja, aminél megmutatta, milyen kocsija van:

Akit érdekel esetleg, hogy Liptai Claudia milyen kocsival hár, az itt elolvashatja az erről szóló cikkünket:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás