promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hosszú Katinkáról meghökkentő képek kerültek fel az internetre, erre senki se számított
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hosszú Katinka az egész országot ledöbbentette ezekkel a fotókkal.

Magyarország egyik legfontosabb és legeredményesebb sportolója Hosszú Katinka, aki úszóként többször is aranyérmet nyert az olimpián, de most egészen más szerepre készül, ugyanis első gyermekét várja. Nagyon izgatottak a férjével az új családtag miatt, így természetesen a hamarosan érkező babára összpontosítják az energiáikat, figyelmüket – egyelőre még nem lehet tudni, hogy mikor tér vissza a medencébe a sportoló.

Hosszú Katinka élete tele van izgalmakkal, hiszen nemrég került fel Netflixre a Katinka című dokumentumfilmje, már ezerrel készül az anya szerepre, illetve most egy olyan dolog is kiderült, amitől sokan meghökkentek: az olimpikon félelmetesen élethű viaszszobra is megtekinthető Budapesten Madame Tussauds kiállításának keretein belül – ez pedig hatalmas megtiszteltetés, akárhogy is nézzük.

„Mindig is szerettem volna egy ikertestvért. Mostmár bármikor találkozhattok vele (velem) a Madame Tussauds-ban! Rajtunk (rajtam) kívül még 50 ismert személy figuráját láthatjátok, nekem nagy élmény volt végigjárni a múzeumot! Jó szórakozást Nektek!”

– osztotta meg a követőivel Hosszú Katinka, aki pár képet is mellékelt arról, ahogy a róla készült remekmű mellett áll.

A hírességről készült viaszszobor a felvételek alapján valóban csodálatosan sikerült, hiszen olyan, mintha Hosszú Katinka ikertestvére lenne, szóval szép munkát végeztek az alkotók. Ez biztos, hogy nagy megkönnyebbülés az úszónak, hiszen akár katasztrofális is lehetett volna a végeredmény, és most mindenki azon nevetne, az pedig nagyon kellemetlen lenne – többször is előfordult már hasonló eset.

Itt lehet megnézni Hosszú Katinkát a saját viaszszobrával:

Itt pedig egy videó is van a kiállított hírességekről, van köztük pár egészen meglepő alak:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás