promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Liptai Claudia ezzel a csúcsautóval jár, leesik az állad is, ha meglátod
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezzel a "szépséggel" jár a mindennapokban Liptai Claudia.

Az elmúlt évtizedekben az, hogy kinek milyen háza vagy éppen autója van, egyre több embert kezdett érdekelni, hiszen ezekből nagyon jól leszűrhetők egy-egy ember személysége vagy éppen ízlése, de amúgy is, imádunk belelátni mások életébe, vagy tisztában lenni, hogy milyen tárgyaik vannak. A sajtóban elképesztő népszerűségnek örvendenek azok a cikkek, amikor sztárok, celebek vagy éppen sztárpárok vagy celebsztárok költöznek, új ingatlant vásárolnak. Sőt, ezekkel kapcsolatos felújítási munkálatokat is sokszor videókban közlik a sztárok.

Az elmúlt időszakban például nagyon sok cikk jelent meg Tóth Gabi és Krausz Gábor ingatlanvásárlásáról, illetve házfelújításukról is, a napokban pedig már olyan képek is megjelentek, amelyekn láthatjuk, hogy néz ki belűlről a házuk. De például Istenes Bence és Csobot Adél vidéki házvásárlása is nagyon érdekelte az embereket, a felújítási munkálatok első, kis szakaszáról már a YouTube-ra is tettek fel videót, amit imádtak az emberek.

A másik nagyon kapós téma, hogy ki milyen autót vezet, milyen modellre és márkára esik a választásuk. Sok celeb és sztár amúgy márkanagykövet is egyben, így sok posztjuk egyben egy-egy új modell reklámja is, ezek a reklámvideók pedig néha igazán kreatívak.

Nemrégiben Liptai Claudia is mutatott a közösségi oldalán képeket arról az autóról, amellyel a mindennapokban jár.

Liptai Claudia sok képet tesz fel az Instagramra, illetve a TikTok-on is jelentkezik többször, így akik kíváncsiak arra, hogy milyen tartalmak kerülnek fel róla ezekre a közösségi média felületekre, be is követhetik őt. Sokszor szerepel az autójával, így tudhatjuk, hogy a műsorvezető egy plug-in hibrid MG EHS modellt vezet, és egyben az MG márkanagykövete is.

Új fotó IDE kattintva érhető el az autójáról.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás